Paulas Freimanes ģimenē papildinājums! Fitnesa trenere adoptējusi suni

5 komentāri
Paulas Freimanes ģimenē papildinājums! Fitnesa trenere adoptējusi suni
ARVIS MAZUROVS

Fitnesa trenere, grāmatas ”Zelta sastāvdaļa” autore Paula Freimane un viņas mīļotais Arvis Mazurovs paviesojās dzīvnieku aizsardzības biedrībā ”Liberta” un mājās devās kopā ar nepilna gada veco Baksteru. Suņuka pārvešanu mājās Paula sauc par ģimenes pieaugumu.

Paula un Arvis biedrību apmeklēja ar dažādām gardām dāvanām suņiem, lai kaut mazliet atvieglotu ”Libertas” ikdienu ēdiena sagādāšanā.

”Par mūsu stāstu varētu sarakstīt romānu.” Freimane atklāj, ka attiecību sākumā no mīļotā bijusi šķirta uz veselu vasaru

Fitnesa skaistuļi Paula Freimane un Arvis Mazurovs publisko ”karstus”, romantiskus kadrus

Pāris sociālajā tīklā ”Instagram” atbalstītājiem izrādīja dažāda vecuma un auguma suņus. Katram no viņiem ir savs dzīvesstāsts, kas atstāj smagumu sirdī.

Fitnesa treneru uzmanību piesaistīja gan aktīvs kucēns, gan suns seniors, kuru biedrība izglāba no ”nošpricēšanas”, ne tāpēc, ka slims, bet vienkārši ģimenei vairs nebija vajadzīgs.

Paulas un Arvja sirdi iekaroja neliela auguma suņuks vārdā Baksters, kuru iepriekšējie saimnieki vienkārši izmeta no mājām. Nu suns ir iemantojis jaunu ģimeni, un Paula viņu dēvē par sava takša šķirnes suņa Vīnija brālīti.

Velies adoptēt mīluli? Vēlies ar līdzekļiem atbalstīt “Libertu”? Spied ŠEIT!

”Ļoti aktīvs un draudzīgs. Viņam varētu būt aptuveni gadiņš. Cik tieši, to nekad neuzzināsim. Tāpēc izlēmām, ka 25. februāris būs viņa dzimšanas diena,” par jauno mīluli saka Paula.

Paula izlēmusi takša puisītim Vīnijam nu veltīt vēl vairāk uzmanības, ja vien tas ir iespējams, lai viņš neizjustu greizsirdību.

Kā noprotams no Paulas publiskotajiem īsajiem stāstiem, abi suņu puikas ir iedraudzējušies un jau nododas rotaļām, bet no rīta sveic savus cilvēkus ar daudz bučām un mīlestības.

”Pats romantiskākais saullēkts mūsu dzīvēs!” Rīta agrumā Paula Freimane kopā ar mīļoto pozē pie Kolizeja

Palutini sevi ar veselīgu našķi! Paulas Freimanes ”Bounty” recepte