1 komentārs

Īstas muzikālas kaislības risinās ne tikai TV3 šovā ”X Faktors”, bet arī Polijas šovā ”The Voice of Poland”, kur ar panākumiem piedalās dziedātāja no Rēzeknes Jeļena Matule. Lieliskais Vitnijas Hjūstones dziesmas izpildījums viņai nodrošināja iespēju kļūt par vienu no divpadsmit konkursa ceturtdaļfināla dalībniekiem.

Sestdien, 4. novembrī, Polijas televīzijas tiešajā ēterā tika raidīta mūzikas šova ”The Voice of Poland” kārtējā epizode. Tajā piedalījās sešpadsmit konkursanti – četri no katras komandas. Pirmo reizi šajā sezonā televīzijas skatītāji pievienojās tiesnešiem, lemjot, kuri dalībnieki turpinās cīņu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Jeļena Matule uzstājās kā pirmā, izpildot Vitnijas Hjūstones dziesmu ”Queen of the Night”. Dziedātāja neslēpa, ka jūtas nedaudz uztraukta stresa dēļ – asā konkurence, tiešais ēters un atbildības sajūta, atklājot koncertu, darīja savu.

”Tikt galā ar uztraukumu man ļoti palīdzēja burvīgie dejotāji zirgu tērpos, kuri pavadīja manu uzstāšanos, par ko viņiem gribu teikt lielu paldies,” norādīja dziedātāja.

Pēc sava priekšnesuma Jeļena saņēma uzslavas no treneriem: Mihals Špaks skaļi priecājās par enerģisko priekšnesumu, savukārt Andžejs Pjasečnijs uzslavēja mākslinieces cienīgo skatuves tēlu.

Lai gan Polijas televīzijas skatītāji balsu vairākumu atdeva diviem citiem dalībniekiem, pēc dažiem pārdomu mirkļiem, kad dalībnieku un skatītāju uztraukums bija sasniedzis kulmināciju, treneri paziņoja, ka nākamajā posmā tiek arī mūsu tautiete Jeļena Matule.

”The Voice of Poland” ceturtdaļfināls tiks translēts Polijas TV tiešajā ēterā sestdien, 11. novembrī.

Video: Jeļena dzied ”Queen of the Night”

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl