UgunsGrēka zvaigzne virtuvē: kā Gunāra lomas atveidotājam pašam klājas virtuvē?

Komentāri

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis, kurš pašmāju populārākajā seriālā UgunsGrēks atveido Pētersonu viesnīcas kafejnīcas īpašnieku Gunāru, kuram patīk būt saimniekam ne tikai aiz bāra letes, bet arī Mildiņas virtuvē, ļausies šefpavāra Andra Rūmīša attālinātai vadībai.

Sams mārrutku mērcē ar dārzenīšiem – tieši tas ir tas, kas mūsu šā sižeta galvenajam varonim ir jāpagatavo. Parasti pavārs ar to tiek galā 12 minūtēs, taču kā veiksies Melbārdim? Viņu pa telefonu konsultēs pats šefpavārs, kas sola ļoti interesantu procesu.

Kā tas noritēja un kāds galu galā bija rezultāts? Skaties raidījuma Bez Tabu: Dzīves smalkumi sižetā!

Foto

Video

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm 1

Pavisam vienkārša recepte gardām maizītēm, kas būs pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem to krāsas dēļ. Un tie, kuriem bietes negaršo, nesatraucieties, jo bietes receptē galvenokārt pilda krāsošanas funkciju un to garša maizītēs teju nav jūtama.

Lasi vēl