14 komentāri

Skaties.lv šonedēļ iepazīstina ar izteiksmīgākajām pretendentēm uz lomu Neida klipā dziesmai ”REŽ”. Par vienu no žūrijas ekspertu favorītēm kļuvusi draiskule Evelīna Paegle, kura atlasē nebaidījās atklāt stāstu par kādu traku nakti klubā “Coyote Fly”.

Divdesmit gadus vecā komunikāciju studente pārsteidza žūrijas ekspertus ar savu atklātību.

“Mans trakākais piedzīvojums ir beidzies tā, ka esmu pamodusies citā pilsētā,” atlasē atklāja Evelīna, radot absolūtu sajūsmu. Viņa atklāja, ka, tāpat kā savulaik klipa operators Lauris Avotnieks, pamodusies Jūrmalā.

Foto

“Tas notikums bija ļoti traks. Kā jau visi labākie stāsti, tas sākās ”koijotos”. Taču ”koijotos” tas nebeidzās, tas beidzās Jūrmalā. Traks vakars! Iepazinos ar daudziem cilvēkiem,” smejas Evelīna.

Videoklipa vajadzībām viņa esot gatava uz visu. Ja Evelīnas puisis atļaus, mākslas vārdā Neids var tikt arī pie ekrāna bučas. Tiesa, pagaidām Evelīnas puiša viedoklis nav zināms – meitene uz atlasi ieradusies, viņu par to neinformējot!

Kā pēc atlases atzīst šovbiznesa eksperts Edgars Toretto un videoklipa operators Lauris Avotnieks, meitene, kura pēc nakts ”koijotos” var pamosties Jūrmalā, ir tas, kas vajadzīgs Neida klipam.

Tiesa, īsti pārliecināts nav pats Neids – Evelīna atšķirībā no pirmās dalībnieces Elizabetes kaislīga skūpsta vietā izvēlējās Neidam sniegt mazu bučiņu uz vaiga.

Skat, cik kaislīgi Neidu skūpsta Elizabete no Vidrižiem!

Vai ar to pietiks klipam? Seko līdzi ziņām par Neida klipa atlasi Skaties.lv un gaidi rezultātus!

Video

 

TOP komentāri

  • Skuja
  • Alise
    +6 +6 0

    Alise

    Teikšu kā ir, normāla meitene uz šādu atlasi nedotos, vēl jo vairāk ja ciena savu otru pusīti. Vulgāra meitene kura domā, ka ir skaista.
  • Patiesība

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl