13 komentāri

Pieminot mūziķa, aktiera un dzejnieka Mārtiņa Freimaņa 40. jubileju, kas apritētu šodien, 7. februārī, grupa “Tumsa” laidusi klajā līdz šim nedzirdētu Freimaņa dziesmu “Un tāpēc ir jāsaredz”.

“Lai arī Mārtiņa nav ar mums jau sešus gadus, mums, viņa grupai “Tumsa”, Mārtiņa draugiem un talanta cienītājiem, šī diena ir, bija un būs īpaša.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Mārtiņš savas dzīves laikā paspēja daudz izdarīt, kā arī daudz aizsāktu darbu atstāt. Šogad tieši Mārtiņa dzimšanas dienā mēs publicējam kā dāvanu sev un viņa mīļajiem faniem vienu no jaunākajām Mārtiņa Freimaņa dziesmām “Un tāpēc ir jāsaredz”,” vēsta grupa “Tumsa”.

Svecītes uz Mārtiņa Freimaņa kapa nekad nenodziest…

Dziesma tapusi, Freimanim sadarbojoties ar saviem ilggadējiem draugiem un kolēģiem – producentu Aldi Zaļūksni (Midi), Mārtiņu Poļakovski, Valteru Frīdenbergu – un ir kā vēstījums (atgādinājums) par maziem, bet svarīgiem dzīves mirklīšiem, kurus ir jātver un jābauda.

Vēstījuma pamatā ir kāds pirms daudziem gadiem sarakstītais Mārtiņa Freimaņa dzejolis, kuru muzikāli pavada ne tikai Mārtiņa sacerēta melodija, bet arī viņa paša balss.

Video: Mārtiņa Freimaņa jaunākā dziesma

“Paldies Tev, Mārtiņ, par visiem tiem mirklīšiem, kas piedzīvoti un vēl tiks piedzīvoti, pateicoties tieši Tev!” Freimaņa jubilejā pauž grupas “Tumsa” dalībnieki.

Mārtiņa Freimaņa dzīve aprāvās neilgi pirms 34. dzimšanas dienas, 2011. gada 27. janvārī.

Foto: Freimis draugu un fanu fotogrāfijās

Foto

TOP komentāri

  • Ilze
    +6 +6 0

    Ilze

    Paldies visiem, kas piedalijas dziesmas tapšanā.Dziesma patiesi skaista.Gribu novēlēt tiem skauģiem,kas raksta negativus komentārus....
    Vairāk smaidu,vairāk laimes
    Mazāk nopūtu un naida.
  • Zane
  • Anatasija

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl