Ko ēst, ja moka paģiras? Iesaka Mārtiņš Sirmais

4 komentāri
Ko ēst, ja moka paģiras? Iesaka Mārtiņš Sirmais
Foto: LETA

Ja gadumijā iedzerts par daudz, gada pirmā diena var pienākt ar grūtuma sajūtu. Par to, kādu maltīti celt galdā, lai atgūtu līdzsvara sajūtu, portāls Skaties.lv konsultējās ar šefpavāru Mārtiņu Sirmo.

To, ka patīk brāļoties ar zaļo pūķi, šefpavārs Mārtiņš Sirmais nekad nav slēpis. ”Man patīk alkohols, un es viņu diezgan daudz dzeru,” sarunā ar portālu Skaties.lv atklāts ir Sirmais. Tādēļ tieši viņam Skaties.lv lūdza padalīties pieredzē, kas jāceļ galdā pēcsvētku dienā, lai atgūtu spēkus un justos labi.

”Visforšākā lieta, ko pēdējos gados esmu atklājis, ir Āzijas virtuve – skābi asās zupas vai tom jum zupa jeb Taizemes zupa, kuras sastāvā ir daudz citronzāles. Tā ir tā pati soļanka, tikai Āzijas variācijās.

Man tas palīdz – sasilda un dod enerģiju,” stāsta šefpavārs.

Šādās dienās Sirmais rekomendē arī vistas zupu, kokosriekstu zupas.

Foto

4 komentāri