FOTO: jauna itāliešu restorāna atklāšana Klusajā centrā pulcē 200 elitāru viesu

Komentāri
FOTO: jauna itāliešu restorāna atklāšana Klusajā centrā pulcē 200 elitāru viesu
Foto: publicitātes

Klusajā centrā Rīgā, Andreja Pumpura ielā 6, atklāts jauns itāliešu restorāns La Piazza. Tā svinīgo atklāšanu apmeklēja ap 200 viesu, tostarp bija biznesa lēdijas Nellija Ušakova un Marika Ģederte, pazīstamā stiliste Žanna Dubska, fotogrāfa Sergeja Kondrašina ģimene, latviešu dizainere Anna Led un daudzi citi. Vakara vadītāja lomu uzņēmās aktieris Andris Bulis.

Starp daudzajiem ēdieniem, kuri tika pasniegti atklāšanas vakarā, īpašu atzinību guva mājas melnā pasta ar garnelēm, sēpiju un baravikām, Crescione Quattro Formaggi (4 sieru Krešone) un Vidusjūras uzkodu izlase (astoņkāji, tintes zivis, tīģergarneles, ceptas sardīnes, laša tartars, sarkanie ikri, citronu krēms).

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Tulkojumā no itāliešu valodas Piazza ir Laukums, raisot asociācijas ar Itālijas pilsētu rosīgo atmosfēru. Apmeklētājiem te ir iespēja baudīt nesteidzīgas pusdienas ģimenes lokā, īpašo biznesa pusdienu piedāvājumu par demokrātiskām cenām, kā arī draudzīgas vakara tikšanās ar vīnu un uzkodām.

Līdzās tradicionālajai itāļu virtuvei restorāna viesi var nogaršot arī gastronomijas jaunumus. Ēdienkartē atrodams: crescione piadina – plānas tortiljas ar itāļiem raksturīgajām piedevām rukolu, sieru, šķiņķi, tomātiem; cicchetti – Venēcijas uzkodas pie vīna, starp kurām atrodamas jūras veltes, zivs ar dažādām piedevām, rieksti, rozīnes, siers, dārzeņi, olīvas un citi gardumi; mājas saldējums no Toskānas sirds, slavenās DAI DAI fabrikas; japāņu deserts mochi – kūkas, kas top no īpašas šķirnes rīsiem, ko Japānā izmanto tradicionālo desertu un saldējuma gatavošanā.

Restorāna ēdienkarte aptver dažādus Itālijas reģionus, bet ēdienu pagatavošanā tiek izmantoti tikai augstas kvalitātes autentiski produkti. Viss, sākot no maizes, pastas un ravioli līdz desertiem un saldējumam, top a casa jeb kā mājās, pašu rokām.

La Piazza saimnieki ir pazīstamā restorāna Portofino komanda, kas jau vairāk nekā divus gadus rīdziniekus priecē ar itāliešu virtuves šedevriem. ”Vienmēr zinājām, ka Portofino pievienosies vēl kāds restorāns, nu tas mirklis ir klāt,” stāsta restorāna direktore Jūlija Gareva, ”no gastronomiskajiem ceļojumiem Itālijā esam atgriezušies ar virkni ideju un izstrādājuši jaunu konceptu.”

FOTO

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl