1 komentārs

Kopš trešdienas, 7. jūnija, Kalēju ielā 30 gardēžiem durvis vērusi jauna vieta – ”Gastrobārs Jūlijs Pumpurs”. Gastrobāra ēdienkartes piedāvājumu un starptautiski atzītās dizaineres Santas Meikulānes veidoto interjeru pirmie steidza novērtēt arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Gastrobārs ēdienkartē piedāvās dabīgu, nesamākslotu Eiropas virtuvi, savukārt starp dzērieniem, gastrobāra saimnieka Jūlija Pumpura vārdiem, ”nav tādu, kurus būtu kauns saukt par izciliem”.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

”Jūlijs Pumpurs ir šīs vietas iedvesmotājs, te ir vieta, kur satikties. Es cenšos veidot tādu restorāna vidi un konceptu, kas man pašam iet pie sirds, cerot, ka arī citiem tas patiks un radīs prieku. Mēs ar Jūliju uzņemam viesus pie sevis mājās,” gastrobāra atklāšanas uzrunā teica tā īpašnieks Dāvis Auškāps.

Foto: slavenības līksmo gastrobāra atklāšanā

Video: ieskaties garstobāra gardajā piedāvājumā!

TOP komentāri

  • laura
    0 0 0

    laura

    Nu jā,izmeklēta publika jau parasti staigā ar izstaipītu vilnas zeķi galvā.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl