FOTO: ar slavenību ”burziņu” atklāts Baltijā pirmais kuģis – restorāns

3 komentāri
FOTO: ar slavenību ”burziņu” atklāts Baltijā pirmais kuģis – restorāns
Publicitātes foto

Ar šiku slavenību ballīti un kulinārijas šovu Roberto Meloni un kuģa šefpavāra pavadībā trešdien, 17. jūnijā, 11. novembra krastmalā tika svinīgi atklāta Baltijā pirmā kuģa – Vidusjūras virtuves restorāna Rīgas Pērle – jaunā piestātne.

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja tādi sabiedrībā pazīstami ļaudis kā kādreizējā aizsardzības un iekšlietu ministre, tagad viesnīcas Hotel Roma vadītāja Linda Abu Meri ar vīru, jaunlaulātie – Anna Krimela (iepriekš Lieckalniņa) ar vīru, uzņēmēju Rafaelu Krimelu, kā arī populārās dziedātājas Liene Greifāne, Samanta Tīna, Jenny May un Latvijas blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte. Uz ekskluzīvo notikumu ieradās arī citas prominentas personas – Rīgas Dinamo uzbrucējs Kaspars Saulietis ar sievu Katrīni, TV seja Armands Simsons ar sievu un uzņēmēja, veselīga dzīvesveida entuziaste un ezotērikas eksperte Elita Drāke.

Sabiedrībā zināmas personas elegantā ballītē iepazina 330 kvadrātmetru plašo kuģi – restorānu, kas gada siltajā sezonā spēj uzņemt līdz pat 180 viesu, savukārt ziemā vienlaikus vairāk nekā 60 gardēžu, piedāvājot apmeklētājiem Vidusjūras reģiona valstu virtuves ēdienus.

Foto

Izsmalcinātā pasākuma viesus piestātnē sagaidīja vīns un uzkodas, savukārt pēc oficiālās piestātnes atklāšanas Rīgas Pērles apmeklētājiem bija iespēja baudīt gleznainu kruīzu gar Daugavas krastiem. Par pasākuma dienvidniecisko atmosfēru rūpējās vienmēr smaidošais Roberto Meloni. Dziedātājs pasākuma apmeklētājus priecēja ar skaistākajām Itālijas melodijām, kā arī pārsteidza ar iespaidīgu gatavošanas šovu, negaidīti tajā iesaistot arī dziedātāju Samantu Tīnu un atraktīvo Katrīni Saulieti. Kuģa vadība bija parūpējusies par plašu izklaides programmu un dzīvo mūziku visa vakara garumā. Vidusjūras notis bija pamanāmas ne vien restorāna interjerā, bet arī piedāvātajā šefpavāra uzkodu klāstā.

”Šis ir vienīgais restorāns – kuģis Baltijā ar aprīkotu restorāna virtuvi un kruīzu piedāvājumu, kas ietver pilna servisa apmeklētāju apkalpošanu – dzīvo mūziku, vakariņas un ekskursijas pa Daugavu. Turklāt pēc renovācijas un siltināšanas restorāns uz ūdens atvērts viesiem arī ziemā,” stāsta kuģa – restorāna Rīgas Pērle īpašnieks Vjačeslavs Zubkovs.

3 komentāri