Komentāri
Raidījuma ”Degpunktā” vadītājas krēslā sēdīsies bijusī reportiere Diāna Eisaka
Publicitātes foto

Piektdienas, 14. septembra, vakarā LNT raidījuma ”Degpunktā” skatītājus sveiks bijusī raidījuma ”Degpunktā” reportiere Diāna Eisaka, kļūstot par otro vadītāju un partneri līdzšinējam ”Degpunktā” vadītājam Kristapam Rūķītim.

Diāna ir studējusi Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē žurnālistiku, vairākus gadus strādājusi izklaidējoši analītiskajā preses izdevumā ”Sestdiena” un divus gadus pavadījusi ”Degpunktā” reportieres amatā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Diāna atzīst, ka izvēle kļūt par ”Degpunktā” vadītāju neesot bijis mērķtiecīgs lēmums, jo pirms pavisam neilga laika viņa ir kļuvusi par mammu un apgūst jaunā vecāka lomu, esot bērnu kopšanas atvaļinājumā.

”Izvēle pieņemt šo izaicinājumu nāca ļoti dabiski, man patika ”Degpunktā” darba vide, man patika kolēģi, kādēļ gan to neturpināt jaunā līmenī? Turklāt mūsu ģimenē valda uzskats, ka mamma un tētis ir līdzvērtīgi, tādēļ es ne mirkli nešaubījos tieši par šādu karjeras ceļa attīstību,” skaidro Diāna.

Diāna stāsta: ”Darbs ”Degpunktā” ir savā ziņā misija – tas nozīmē atvērt sabiedrībai acis, informējot par to, kas notiek ik katram no mums apkārt. Svarīgi ir neizlikties, ka dzīvojam paralēlā pasaulē, kur viss ir saulaini un rožaini. Ja par to netiek runāts, tas nenozīmē, ka šādas lietas nenotiek. Tādēļ mēs runājam un aicinām nebūt vienaldzīgiem, informēt mūs, iesaistīties pašiem un iesaistīt apkārtējos.”

Ikdiena ”Degpunktā” vienmēr ir bijusi ļoti saspringta un intensīva, tādēļ brīvo laiku Diāna velta aktīvai atpūtai, apceļojot tuvākas un tālākas Latvijas āres. Savukārt labu fizisko formu viņai palīdz uzturēt augstās intensitātes ”CrossFit” treniņi.

Skaties raidījumu ”Degpunktā” katru dienu no piektdienas līdz sestdienai kanālā LNT plkst. 20.35.

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl