Rabarberu un zemeņu bulciņas! Paula Freimane aicina uzņemt olbaltumvielas, našķojoties ar vasaras garšu

3 komentāri
Rabarberu un zemeņu bulciņas! Paula Freimane aicina uzņemt olbaltumvielas, našķojoties ar vasaras garšu
ARVIS MAZUROVS

Fitnesa trenere un modele, grāmatu cikla ”Zelta sastāvdaļa” autore Paula Freimane iepriecina atbalstītājus, publiskojot biezpiena rabarberu zemeņu bulciņu recepti, dažādojot ierasto vasaras garšu.

Par savu bulciņu recepti Paula saka, ka tās ir ne tikai gardas, bet satur arī daudz olbaltumvielu.

Ievērojot recepti, kas paredzēta sešām bulciņām, viena smalkmaizīte saturēs tikai 193 kalorijas.

Marija Zeltiņa atklāj savas ideālās rabarberu plātsmaizes recepti

Vasaras garša! Paula Freimane atklāj lielisku braunija aveņu siera kūkas recepti

Sastāvdaļas:

200 grami biezpiena (tauku % pēc izvēles, Paula izmanto 0,5%)

1 ola

100 grami agaves sīrupa (vai kāds cits saldinātājs – pēc izvēles)

130 grami pilngraudu auzu miltu (vai kādu citu miltu – pēc izvēles)

1 tējkarote cepamā pulvera

Pildījumam:

200 grami ”Philadelphia light” krēmsiera

200 grami rabarberu

200 grami zemeņu

Gleznaini foto: Paula Freimane kopā ar mīļoto bauda atpūtu Dolomītu kalnos

Pagatavošana:

1.Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180° C, cepampannā ieklāj cepampapīru.

Gatavo biezpiena groziņus:

2️.Bļodā liek biezpienu, iesit olu, pievieno 50 gramus agaves sīrupa (pārējos 50 gramus atstāj pildījumam), visu saspaida ar dakšiņu.
3️.Pievieno miltus, cepamo pulveri un visu atkal kārtīgi samaisa, bļodu liek malā.

Gatavo bulciņu pildījumu:

4️.Gabaliņos sagriež rabarberus un zemenes.
5️.Bļodā liek krēmsieru, tam pievieno 50 gramus agaves sīrupa un visu kārtīgi samaisa kopā.
6️.Krēmsieram pievieno rabarberu gabaliņus, iemaisa masā.

”Pagaršo, vai neprasās vairāk salduma, ja prasās, pievieno vēl nedaudz saldinātāja,” pamāca Paula.

7️.Gatavo biezpiena masu sadala sešās vienādās daļās.
8️.Rokas nedaudz samitrina ar ūdeni vai ietauko ar kādu eļļu.
9️.Ar rokām veido plācenīša formiņu ar nedaudz paaugstinātām malām. Atkārto procesu līdz groziņi ir gatavi.
1️0.Biezpiena groziņus bagātīgi pilda ar gatavo krēmsiera rabarbera pildījumu.
1️1️.Bulciņām pa virsu kārto zemeņu šķēlītes.
1️2️.Bulciņas liek cepties cepeškrāsnī uz 35 minūtēm.

Atdzesē un pasniedz!

3 komentāri