1 komentārs
Foto: TV dīva Brante un reperis Ozols atklāj savus talantus bārmeņu lomā
Publicitātes foto

Prestižā bārmeņu konkursa ”World Class 2018″ atklāšanas pasākumā restorānā ”Piens” Latvijas slavenības mērojās spēkiem kokteiļu gatavošanā uz ātrumu. Slavenību “divkaujā” LNT raidījuma ”Degpunktā” vadītāja Ieva Brante izpelnījās lielāku publikas atzinību, dzēriena gatavošanas meistarībā pārspējot reperi Ozolu.

”Sacensības bija daudz sarežģītākas, nekā sākumā domāju. Lai sagatavotu gardu kokteili, ir jāsajūt garšas nianses, kā dažādas sastāvdaļas papildina cita citu. Tāpat būtisks ir arī tā vizuālais noformējums.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Turklāt viss ir jādara ļoti ātri. Varu tikai apbrīnot bārmeņu prasmes un veiklību,” atklāj TV dīva Ieva Brante.

Latvijas slavenību gatavotos kokteiļus ar saviem aplausiem novērtēja pasākuma apmeklētāji, kuru vidū bija gan nozares eksperti un bāru īpašnieki, gan tādas Latvijas slavenības kā aktieris Andris Bulis, žurnālists Jānis Domburs, tērpu dizainere Dace Bahmane-Krieviņa, stiliste Iveta Vecmane, modelis Mārtiņš Kapzems un citi.

Prestižo sacensību ‘’World Class” 2018 mērķis ir attīstīt dzērienu baudīšanas kultūru visā pasaulē un veicināt kokteiļu pagatavošanas latiņas paaugstināšanos.

Konkursa fināls notiks nākamā gada 31. maijā, un tajā tiks noskaidrots Baltijas labākais bārmenis, kurš pārstāvēs reģionu pasaules finālā Vācijā septembrī. Latvijā konkurss norisinās otro reizi, bet pasaulē tas notiek jau 10 gadus, un tajā piedalās 55 valstis, kas ļauj lielākā mērogā salīdzināt bārmeņu profesionālas prasmes.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Netradicionāli Annai Pannai no ”Gatavo 3”, kura ierasti mums pamāca dažādu lielāku un mazāku kūciņu pagatavošanu, šoreiz viņa prezentēs recepti ļoti viegliem un vasarīgiem augļu salātiem. Salātu pagatavošana būs ne tikai ātra, bet arī variācijas tiem var būs visdažādākās, atkarībā no tā, kādas sastāvdaļas tajā brīdī pieejamas.

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā”

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā” 1

Šonedēļ Tele2 projektā ”Gudrajā mājā” viesojās tautā iecienītais pavārs, restorāna ”Restorāns 3” šefpavārs Ēriks Dreibants. Tā kā pavārs dzīvo laukos, viņam bija īpaši noderīgi uzzināt par ”Gudrās mājas” iespējām un funkcijām. Lai pārliecinātos, ka ”Gudrā māja” darbojas arī meža biezoknī, jo tad viņa lauku māja nebūtu izņēmums.

Lasi vēl