1 komentārs
Foto: izmeklēta publika līksmo ekskluzīvā viskija ballītē
Publicitātes foto

Oktobra izskaņā viesnīcas ”Grand Hotel Kempinski” bārā ”Grand Bar” norisinājās viskija ballīte, kurā kopā ar pasaulē atzītu viskija ekspertu ekskluzīvus dzērienus un ēdienus baudīja arī virkne sabiedrībā atpazīstamu ļaužu.

Uz tikšanos ar pasaulē atzīto viskiju ekspertu un ”Diageo” single malt (viena iesala) vēstnieku Tomu Džonsu ieradās arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, tostarp futbolists Kaspars Gorkšs, uzņēmēja Svetlana Leva, modelis Mārtiņš Kapzems, neiroķirurgs Egils Vaileinis ar sievu Laumu un citi.

Pasākuma laikā viesi baudīja gan izsmalcinātas uzkodas, gan iepazinās ar dažādiem viskijiem, gan novērtēja to kombinācijās ar dažādiem ēdieniem.

Kā uzsvēra Toms Džonss, viskijs ir viens no tiem alkoholiskajiem dzērieniem, kam ir ļoti plašas garšas nianses – no saldeni svaigas līdz pat dūmakainai. Tas nozīmē, ka ikvienam šā dzēriena cienītājam ir iespēja atrast sev tīkamāko garšu, turklāt to var lieliski kombinēt ar dažādiem ēdieniem.

TOP komentāri

  • Kāmis
    +1 +1 0

    Kāmis

    Man gan interesantāk būtu palūrēt nevis šo "fasādi", bet kas notiek dzerstiņā pēc trīs stundām kopš sākuma. :D

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pavisam vienkārša recepte gardām maizītēm, kas būs pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem to krāsas dēļ. Un tie, kuriem bietes negaršo, nesatraucieties, jo bietes receptē galvenokārt pilda krāsošanas funkciju un to garša maizītēs teju nav jūtama.

Lasi vēl