UgunsGrēka zvaigzne virtuvē: kā Gunāra lomas atveidotājam pašam klājas virtuvē?

Komentāri

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis, kurš pašmāju populārākajā seriālā UgunsGrēks atveido Pētersonu viesnīcas kafejnīcas īpašnieku Gunāru, kuram patīk būt saimniekam ne tikai aiz bāra letes, bet arī Mildiņas virtuvē, ļausies šefpavāra Andra Rūmīša attālinātai vadībai.

Sams mārrutku mērcē ar dārzenīšiem – tieši tas ir tas, kas mūsu šā sižeta galvenajam varonim ir jāpagatavo. Parasti pavārs ar to tiek galā 12 minūtēs, taču kā veiksies Melbārdim? Viņu pa telefonu konsultēs pats šefpavārs, kas sola ļoti interesantu procesu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kā tas noritēja un kāds galu galā bija rezultāts? Skaties raidījuma Bez Tabu: Dzīves smalkumi sižetā!

Foto

Video

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl