Tā dziedošais policists Nikolajs Puzikovs tika galā ar likumpārkāpējiem

17 komentāri
Tā dziedošais policists Nikolajs Puzikovs tika galā ar likumpārkāpējiem
Foto: Facebook.com

Dziedātājs, šova O!Kartes akadēmija dalībnieks Nikolajs Puzikovs, iespējams, ir slavenākais policists Latvijā. Lai arī lielākā daļa viņu iepazinuši tieši muzikālā talanta dēļ, savu ikdienu jaunietis aizvada pavisam citādāk.

Piektdienas rītā Puzikovs veikli ticis galā ar likumpārkāpējiem, kuri nozaga kāda jaunieša velosipēdu. ”Paldies ātram policijas darbam,” pateicību ar sociāla tīkla Facebook.com palīdzību pauž Toms, kuram dziedošais policists arī izpalīdzējis.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Tikmēr puiša draugi joko, ka pēc šā negadījuma velosipēdam cēlusies vērtība, jo kā nekā to atguvis pats Puzikovs.

FOTO

TOP komentāri

  • hahaha
  • 123
    +4 +4 0

    123

    Ka nama iedzivotaja varu pateikt, ka so velosipedu atrada kopa ar ta nozadzeju pasvaldibas policijas darbinieks kurs dezure taja eka.
  • Laura Petunova
    +4 +4 0

    Laura Petunova

    Mazliet stulba situācija,jo viņš jau viens šo riteni neatguva,bet ar savu kolēģi Jāni kopā. Nevajag tik ļoti slavināt tikai Nikolaju.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl