Komentāri

Šoreiz ēdienu gatavošanas raidījumā “Rīta pikniks” grillēšanas meistars Ints Bekers parādīs, kā pagatavot pupiņu un ķiršu tomātu sacepumu, grillētu liellopa gaļu rozmarīna mērcē, kā arī rudens ābolu sacepumu ar drumstalu sedziņu.

Sastāvdaļas grillētai liellopa gaļai rozmarīna mērcē:

600 grami liellopu gaļa
Rozmarīna eļļas
Melnie pipari (pēc garšas)
Rozā pipari (pēc garšas)
Sarkanvīns
Cukurs
Citrons
Rukola

Sastāvdaļas pupiņu un ķiršu tomātu sacepumam:

Ķiršu tomāti
Pupiņas
Sviesta pupiņas
Sīpols
Ķiploki
Kukurāza
Rozmarīna eļļa

Sastāvdaļas rudens ābolu sacepumam ar drumstalu sedziņu:

Āboli
Milti
Krējums
Sviests
Vaniļas cukurs
Cukurs
Kanēlis

Lasi vēl