3 komentāri
Labās meitenes nokļūst paradīzē, sliktās – pie mums!
Publicitātes foto

Izbijušā realitātes šova TV Zvaigzne dalībnieks un seksa eksperts Edgars Toretto aicina meitenes pieteikties viņa jaunajā projektā. Tām, kurām neinteresē pikantums, šo sludinājumu labāk nelasīt.

Nimfomāns.lv sadarbībā ar RE:Production un Ed Hardy club piedāvājam ekskluzīvu iespēju nofilmēties topošā TV šova treilerī, kā arī tā epizodēs. Gribi tikt pamanīta? Gribi būt iekārojama? Piesakies kastingam! Īsu info brīvā formā par sevi + 2 foto (profilā un pilnā augumā) sūti uz casting@reproduction.lv un varbūt tieši Tu kļūsi par jaunā TV šova seju.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

TOP komentāri

  • zvaigžņu vilks
    +3 +3 0

    zvaigžņu vilks

    reāls piedāvājums - piedalīties pusamatieru puspornografiskā neprofesionāļu veidotā šovā :) - varu derēt ka vesels bars bezsmadzeņu tusiņu vāveru saskries :)
  • sekseris
    +1 +1 0

    sekseris

    Cepuri nost Toreto! Vismaz kautka Latviesu sievietes var izkusteties no majas ara nevis kucinas rit un krat lieko svaru
  • Es
    +1 +1 0

    Es

    kauns par latviesu soviem. Bet par meiteneem, kuras skries piedalities - vel vairak

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl