Kivičs uzstāsies Liepājas ”bufetē”

Komentāri
Kivičs uzstāsies Liepājas ”bufetē”
Publicitātes foto

Liepājas pludmales bārā Red Sun Buffet trešdien, 15. jūlijā, uzstāsies mūziķis Andris Kivičs.

Kā norāda Red Sun Buffet vadītājs Mareks Alberts, šī A. Kivičam būs jau otrā viesošanās “bufetē” – aprīļa sākumā mūziķis uzstājās Red Sun Buffet ziemas rezidencē, Pasta ielā 2, kur priecēja liepājniekus gan ar jaunām, gan senām un labi zināmām dziesmām.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“Man galvenais ir radīt maksimāli daudz prieka un pozitīvu emociju, jo mūzikā ir ne tikai vēstījums un skaņa, bet arī enerģijas apmaiņa ar cilvēkiem. Mūzikā gan var iestāties arī rutīna, jo mūziķi un publika zina tos gabalus, un līdz ar to publikas reakciju var nojaust,” stāsta A. Kivičs, vienlaikus atzīstot, ka reizēm viņam šķiet, ka, braucot uzstāties, viņš iekāpj citā sfērā, kas būtiski atšķiras no televīzijas raidījumu vadīšanas.

Kopš A. Kiviča iepriekšējās viesošanās Red Sun Buffet ir tapušas arī jaunas dziesmas, tostarp tandēmā ar dziedātāju Lindu Kalniņu jeb Lily, kura pēc ilgāka pārtraukuma atgriezusies Latvijas mūzikas apritē. Tāpat mūziķis kopā ar paralizēto gleznotāju Mareku Odumiņu, kurš glezno, izmantojot tikai muti, nofilmējis kopīgu videoklipu un piedalījies pirmās personālizstādes atklāšanā.

Skaties dziesmas Tieši tagad un te videoklipu!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl