Kamerona Diaza ļaujas histērijai

Komentāri

Muzikālās komēdijas Enija (Annie) zvaigzne Kamerona Diaza atzinusi, ka dziedāšana filmēšanas kameru priekšā viņai izvērtās par vienu no grūtākajiem pārbaudījumiem karjerā.

”Tiklīdz pirmo reizi nostājos filmēšanas grupas priekšā, lai dziedātu, sāku raudāt. Raudāju, raudāju… Līdz spēku izsīkumam. Iepriekšējā dienā biju filmējusies Bahamu salās, visu nakti strādājusi un no rīta tikai atlidojusi uz Enijas filmēšanas vietu, tāpēc jutos emocionāli salauzta,” atceras Holivudas dīva.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Aktrise arī atzīst, ka traucējušas pašas šaubas par to, vai viņas balss maz der dziedāšanai. ”Es zināju, ka filmēšanas grupa mani atbalsta un nodrošinās ar labākajiem vokālajiem pedagogiem, taču šā vai tā visu pirmo filmēšanas dienu noraudāju, cīnoties ar pašpārliecības trūkumu. Tā bija visīstākā histērija,” atklāj Kamerona Diaza.

Leģendārās Brodvejas izrādes Enija mūsdienīgā kino versija šobrīd tiek demonstrēta arī Latvijas kinoteātros. Mūzikls ASV ir iemantojis kulta statusu, tāpēc filmēšanas grupa darbu pie tā kino versijas uztvēra ļoti saasināti un emocionāli.

Filmā galveno lomu atveido jaunā un talantīgā aktrise Kvavenžanē Volisa, kura jau divpadsmit gadu vecumā var lepoties ar Oskara nomināciju. Prestižajai balvai viņa tika izvirzīta pagājušā gadā par darbu filmā Dienvidu savvaļas zvēri.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl