FOTO: Rianna uz savu smaržu prezentāciju ierodas rozā minikleitā

Komentāri
FOTO: Rianna uz savu smaržu prezentāciju ierodas rozā minikleitā
Foto: Scanpix

Dziedātāja Rianna iepazīstinājusi pasauli ar savu jaunāko veikumu. Tās ir smaržas RiRi. Mūziķe pie tām strādājusi mēnešiem ilgi.

Šīs ir jau septītās dziedātājas Riannas smaržas. Iepriekšējās izpelnījās lielu viņas fanu popularitāti un joprojām dziedātājas kontā ienes prāvus ienākumus. Radot savas jaunākās smaržas RiRi, Rianna stāsta, ka esot vēlējusies tajās atklāt īsto sevi. Viņa stāsta, ka šoreiz izvēlējās nedaudz citu ceļu. Jaunās smaržas ir meitenīgas, jautras un ar vieglu flirtu, kas viņas smaržās ir kas nebijis.

Šādu taktiku Rianna izvēlējusies apzināti – viņa skaidro, ka vienmēr grib pārsteigt savus fanus ar ko nebijušu. Šoreiz gan smaržas, gan pašas dziedātājs stils to prezentācijā bija ieturēts 80. gadu stilā.

Smaržu ražotāji jauno aromātu raksturo kā sievišķīgu un jutekliski rotaļīgu. Tajā ir apvienoti vairāki aromāti, tostarp pasifloras augļu ekstrakts, apelsīnu ziedi un Madagaskaras vaniļa.

Šī nav vienīgā nodarbe, kurai Rianna šobrīd velta laiku. Pēc 10 gadu ilga darba mūzikas industrijā patlaban Grammy balvu laureāte strādā pie sava jaunākā – septītā – albuma. Atsevišķi mediji pieļauj, ka jauno albumu dziedātāja izlaidīs jau tuvākajā laikā – negaidīti un bez skaļas reklāmas kampaņas.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl