1 komentārs
Vodkas pastas recepte. Jā, tu nepārlasījies!
Foto: "Gatavo 3" aizkadri

Vodka + pasta. Vai tas maz ir iespējams? Šajā rītā – jā!

Lūk, Lindas Vilmasones recepte. Noderēs tiem, kuriem šodien ir nedaudz grūti…

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Sastāvdaļas

  • 300 g pasta penne
  • 400 g konservēti plūmju tomāti
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 čili pipars
  • 2 timiāna zariņi (ja ir pieejami)
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 150 ml saldā krējuma
  • 70 ml degvīna
  • 100 g cietā tipa siera
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

Pastu novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

Ķirštomātus sablenderē viendabīgā masā kopā ar čili un ķiploku daiviņām.

Pannā uzkarsē olīveļļu un pievieno sablenderēto tomātu masu un karsē kopā ar eļļu. Turpina to darīt kādas 5 minūtes. Tad pievieno degvīnu un turpina karsēt.

Iemaisa sviestu, saldo krējumu un sarīvētu sieru, pakarsē vēl mazliet. Ik pa laikam pagaršojot. Sākumā degvīna dēļ, mērcei būs sīva garša, taču mazliet pakarsējot mērce kļūs arvien saldenāka un sīvums pārvērtīsies patīkamā asumā.

Gatavai mērcei pēc garšas pievieno sāli un piparus un pasniedz karstu.

Ja vēlas – pasniedz ar sviestā ceptām tīģergarnelēm vai gaļas bumbiņām.

Foto

TOP komentāri

  • Tā
    0 0 0

    Kas tā tāda par PASTU (zobu pasta,Albas,Spodras mazgājamā pasta)???Bildē izskatās-varbūt makaroni??

Pievienot komentāru

Ienāc ar sociālo tīklu profilu vai ievadi savu vārdu

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Lasi vēl