Komentāri
Viņas dara “veču” darbu! Atklāti stāsti par to, kā šīs sievietes izvēlējušās vīrišķīgas profesijas
Foto: ekrānuzņēmums

LNT raidījuma “Profesija mamma” piektajā sērijā par sievietēm, kurām izdevies apvienot mājas un ģimenes siltumu ar pašu izvēlētām vai ģimenes piespēlētām īsteni vīrišķīgām profesijām! Stipras, drosmīgas un neatlaidīgas ir šīs sievietes!

Raidījuma varones ir 134 hektāru lielas saimniecības vadītāja un sešu bērnu mamma Igita Kociņa, Bijušo Ģenerālprokuratūras sevišķi svarīgu noziegumu izmeklēšanas pārvaldes priekšniece Rita Aksenoka un drifta karaliene Kristena jeb Kristīne Pavlovska.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Sievietes atminas savas bērnības dienas un to, kā izdomāja kļūt par to, ko kļuva.

Rita Aksenoka ir precējusies 50 gadus. Visus šos gadus vīrs rūpējies par bērniem, jo pati Rita bieži bijusi darbā. Tomēr viņa allaž darīja visu, lai bērni nejustu, ka mammas nav. Rita atzīstas, ka lielākais prieks ārpus darba bija tieši bērni.

Igita Kociņa ilgus gadus bijusi nevis ģimenes galva, bet kakls – bet kakls taču groza galvu! Pēc traģēdijas ģimenē, kad vīrs uz dzīvi palika ratiņkrēslā, Igita uzņēmās darbu saimniecībā. Iemācījās braukt ar traktoru, art, sēt, u.tml. Pati savām rokām uzmūrēja akmens kamīnu. Neskatoties uz to, ka palikusi viena, viņai ir seši bērni, kuri regulāri palīdz Igitai saimniecības darbos.

Drifta karaliene Kristena iemācījās braukt ar mašīnu autoskolā, kad bija gaidībās. Pirms tam nekad nebija sapratusi, kāpēc cilvēki skatās ralliju, tādēļ izmēģināja atrasties otrā pusē – pati apsēsties pie automašīnas stūres. No piedalīšanās amatieru rallijā līdz drifta karalienes titulam Kristena atzīst, ka baudu sagādā pats process. Drifta karaliene stāsta, ka lielākais atbalsts bijusi Kristenas ģimene.

Neatkarīgi no tā, ar ko sievietes nodarbojas – viņu lielākais atbalsts ir ģimenes!

Foto

Video

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl