25 komentāri

Pret tik populāro ēdiena veidu biezzupām vērsusies veselīga dzīves veida piekritēja Inese Ziņģīte. ”Cilvēks ēd ar zobiem. Tātad jebkurai barībai jābūt gabaliņos, pat zupā jābūt gabaliņiem,” viņa akcentē.

Spriganā sieviete atklāj, ka reiz strādājusi par ēdnīcas vadītāju un vācieši uzstājuši, ka zupā esošajām sastāvdaļām jābūt atpazīstamām un redzamām, nevis, kā tas ir biezzupā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

”Kas tā tāda biezzupa ir? Šausmas! Viens rijamais strebeklis!” pret tik populāro ēdiena veidu vēršas Ziņģīte un akcentē, ka biezzupas un līdzīgas konsistences maltītes sabojā kuņģi un zarnas.

”Tā mēs sevi esam izlutinājuši. Un tad, kad sasniegti 45 un 50 gadi, sākas zarnu salipšana – no kūtruma,” šerpi teic sieviete.

Leģendārajai Ziņģītei ik dienu ir sekss ar 20 gadus jaunāku vīrieti

Turklāt svarīgi ievērot ēdienu saderību. ”Gaļas ēdiens sader tikai ar skābpiena produktu, tas ir vai nu rūgušpiens, vai kefīrs. Nevar dzert ne tējas, ne saldos. Gribi ēst saldo ēdienu, ēd atsevišķi pēc kāda laiciņa! Bet negrūd kuņģī gaļas ēdienu ar mērcēm un zaļumiem un vēl pa virsu maizes zupu ar putukrējumu!” padomu sniedz Ziņģīte.

Tāpat Ziņģīte itin atraktīvā veidā pavēsta, kā purkšķi izlaist ”pa kluso”.

Video: Ziņģīte pret biezzupām

Foto: atraktīvā Inese Ziņģīte

TOP komentāri

  • Esmu Dzīva!
    +15 +12 -3

    Esmu Dzīva!

    Nekad nekomenteju, bet šoreiz mani šīs teksts ļoti aizskāra! Pirms pus gada biju pilnīgi vesela , bet liktens tā lēma ka tagad drīkstu ēst tikai maltu ēdienu netikai zupu , bet arī otro ! Un man ir zobi! Ja viņai nav vajadzības un nesaprot kāpēc tādas zupas tagad taisa , lai pakluse!!!!! Lai vāra un ēd ko grib līdz mūža beigām!
  • Agne
  • Irēna.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl