Videroecepte: kučmači un hurmas saldais ēdiens

Komentāri

Raidījumā viesojas Vadims Galkins. Vadims šodien tevi ievedīs gruzīnu virtuvē, piedāvājot pagatavot kučmači un suflē ar hurmu un šokolādi.

Kučmači galvenā sastāvdaļa ir vista, un pagatavošanai būs nepieciešamas piesātinātas garšvielas. Ir jāizmanto čili pipari, lai veicinātu nelielu asumiņu, un īpašu garšu piešķirs granātābols. Savukārt saldā ēdiena galvenā sastāvdaļa ir hurma. Izvēlies pēc iespējas gatavāku hurmu, lai mutē nerastos sausuma sajūta. Kā pagatavot kučmači un saldo ēdienu, skaties pievienotajā video klipā. Labu apetīti!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kučmači

Sastāvdaļas:

  • vistas sirdis – 100 g;
  • vistas nieres – 100 g;
  • vistas aknas – 100 g;
  • čili pipars – 1 gab.;
  • malta hmeli – sumeli garšviela – 1 tējk;
  • sauss sarkanvīns – ½ glāze;
  • liels granātābols – 1 gab.;
  • koriandrs – 1 buntīte;
  • salātu baldriņi – 100 g;
  • sīpols – ½ gab.

Pagatavošana

Subproduktus iepriekš novāra, pievienojot lauru lapu un smaržīgos piparus. Izvārītus sagriež kubiņos. Sīpolu un čili piparu sasmalcina. Uz pannas apcep sīpolus, piparu, subproduktus, pievieno hmeli-suneli, pārlej ar vīnu un vāra, līdz vīns izgarojis. Koriandru sasmalcina. Granātābolam izņem sēklas. Šķīvī liek salātus, kinzu samaisa ar subproduktiem liek uz šķīvja. Virsū uzber granātābola sēklas.

Video

Suflē ar hurmu un šokolādi

Sastāvdaļas:

  • vistas olas – 2 gab.;
  • šokolāde – 50 g;
  • hurma – 2 gab.;
  • milti – 1 ēdamkarote;
  • piens – 50 ml;
  • cukurs – 25 g;
  • pūdercukurs – 5 g;
  • cepamais pulveris – 10 g.

Pagatavošana:

Hurmu nomizo, sagriež četrās daļās un saliek mazās formās. Atdala baltumus no dzeltenumiem. Baltumus sakuļ ar mikseri. Šokolādi izkausē ūdens peldē, sajauc ar miltiem, pienu, cukuru, cepamo pulveri, olas dzeltenumu, sakultu olas baltumu un maisa, līdz masa kļūst viendabīga. Mīklu pārlej aivai un cep cepeškrāsnī 210 grādos 15 minūtes. Pirms pasniegšanas apkaisa ar pūdercukuru.

 Foto

 

Lasi vēl