Vasaras garša! Paula Freimane atklāj lielisku braunija aveņu siera kūkas recepti

1 komentārs
Vasaras garša! Paula Freimane atklāj lielisku braunija aveņu siera kūkas recepti
INSTAGRAM

Fitnesa trenere un modele, recepšu grāmatas ”Zelta sastāvdaļa” autore Paula Freimene neguļ uz vecajiem lauriem, bet izdomā arvien jaunas un jaunas receptes. Šoreiz Paula iepriecina atbalstītājus ar braunija aveņu siera kūku, kas izkusīs uz mēles!

Jaunāko recepti Paula publisko sociālajā tīklā ”Instagram”, lai atbalstītājiem būtu iespēja baudīt vasaras garšu jeb saldās avenes – jau kūkas formā!

Fitnesa skaistuļi Paula Freimane un Arvis Mazurovs publisko ”karstus”, romantiskus kadrus

View this post on Instagram

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

Foto: Paula Freimane un Arvis Mazurovs bauda romantiskas brīvdienas

Nepieciešams:

Šokolādes tāfelīte – 100 grami. Paula izmanto 70% ”Laimas” ražojuma šokolādi.

Medus vai kļavu sīrups – 30 grami.

Olas – 2.

Pilngraudu auzu milti – 50 grami.

Avenes – 400 grami.

Cepamais pulveris – 1 tējkarote.

10% krēmsiers – 400 grami.

Jogurts – 400 grami.

Želatīns – 20 grami.

Saldinātājs. Paula izmanto 15 gramus stēvijas pulvera un 20 gramus medus.

Paula Freimane publisko vingrinājumus, kuri palīdzēs iegūt sapņu dupsīti

Pagatavošana:

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

Katliņā izkausē 50 gramus šokolādes (pusi tāfelītes). Otru pusi sagriež gabaliņos.

Izkausētajā šokolādē iemaisa medu un nedaudz atdzesē.

Kad šokolāde nedaudz atdzisusi, pa vienai pievieno olas.

Tad pievieno miltus un cepamo pulveri, visu kārtīgi samaisa.

Pēdējos pievieno šokolādes gabaliņus un atkal samaisa.

Ielej masu cepamajā pannā. Liek cepties uz 10 minūtēm.

Aplej želatīnu ar aukstu ūdeni – tik daudz, lai tas nosedzas un samaisa.

Pāris minūtes katliņā karsē avenes, līdz tās ”izšķīst”.

Caur smalku sietiņu vai marli atdala aveņu sulu no sēkliņām.

Aveņu sulu liek atpakaļ uz plīts, pievieno uzbriedināto želatīnu un karsē, līdz tas ir izkusis.

Lielākā bļodā samaisa krēmsieru, grieķu jogurtu un saldinātāju, tad pievieno aveņu sulu ar želatīnu, visu kārtīgi samaisa.

Ar dakšiņu sabaksta brauniju.

Masu lej pāri atdzesētajai braunija pamatnei un liek ledusskapī uz 4-5 stundām.

Pasniedz ar svaigām avenēm un šokolādi.