Vaniļas un viskija steiks – neiedomājami saderīgi

Komentāri

Vaniļa kopā ar gaļu – lieliskākā kombinācija. To apliecina arī gatavošanas šova Gatavo 3 virtuves saimniece Linda. Viņa nolēmusi steiku mīkstināt ar viskiju.

Sastāvdaļas

600 g – 1 kg liellopu gaļas, 1 vaniļas pāksts, sula no 2 laimiem, 150 g brūnā cukura, 100 ml viskija vai burbona, 100 ml sojas mērces, 1 tējkarote sakapāta ingvera, 50 ml neitrālas garšas eļļas, 1 laims vai citrons dekorēšanai, 100 g rukolas pasniegšanai.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pagatavošana

Pagatavo marinādi. Traukā lej laimu sulu, viskiju un sojas mērci. Pievieno sakapātu ingveru, cukuru, no sēkliņām atdalītu vaniļas pāksti un eļļu. Visu vienmērīgi sajauc un liek tajā gaļu. Marinē to 12 stundas. Sakarsē ļoti karstu pannu, gaļu no visām pusēm notīra no marinādes un cep 6 minūtes no katras puses. Pēc tam uzreiz ietin folijā un ļauj 10 minūtes tai atpūsties. Šī ir svarīga pagatavošanas daļa. Ja gaļu neatpūtinās, tā nepaspēs izdalīt sulīgumu un būs gumijota. Ja vēlas, no marinādes šķidruma var pagatavot mērci. Gatavu, atpūtinātu gaļu pirms likšanas galdā sagriež plānās šķēlītēs un pasniedz ar rukolu un laima daiviņām.

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl