Uzzini recepti! Aktrisei Agnesei Zeltiņai garšo kopīgi gatavotais deserts

Komentāri

Tuvojas nedēļas nogale, kad būs iespēja iepriecināt savus tuvākos ar kādu vēl neizmēģinātu recepti. Raidījuma Košākai dzīvei vadītāja aktrise Agnese Zeltiņa kopā ar kulinārijas eksperti Signi Meirāni piedāvā tev garšīgu brokastu desertu, kuram pievieno garšvielu, ko Signe atvedusi no Indijas.

Abas dāmas gatavo ļoti vieglu desertu, baltās šokolādes un maskarpones krēmu ar mango, kas sajaukts ar vaniļu un teličeri pipariem.  Signe šo desertu sauc par glābējdesertu, jo viņai vienmēr mājās ir baltā šokolāde un maskarpone siers.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Foto

Uzsilda katliņā saldo krējumu. Kad tas uzmet pirmo burbuli, ieliek krējumā balto šokolādi, lai tā lēnām izkūst. Garšvielas var likt klāt pēc izvēles. Noslēpumainā garšviela, ko pievieno Signe, ir no Indijas vestas rožu ziedlapiņas. Kad šokolāde pakususi, visu samaisa, var ielikt ledusskapī. Maskarpones sieru putojot, pamazām pievieno iegūto masu. Pēc tam visu liek ledusskapī, tikmēr sagriež mango, samaisa kopā ar vaniļu un pipariem.

Video

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl