Komentāri

Šīs nedēļas “Gatavo 3″raidījums ir par un ap cidonijām. Uģis Veits pagatavos gardumgardu cūkgaļa cidoniju – ābolu sidra mērcē.

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas filejas
  • 2 gab. fenheļa
  • 500 g cidonijas
  • 150 g virziņkāposta
  • 200 ml sidra
  • 200 ml ābolu sulas
  • 100 g cukura

Garšvielas: Anīss, koriandrs, krustnagliņas, sāls, pipari.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pagatavošana

Sagatavo sālsūdens maisījumu 50 gramu sāls uz 1 litru ūdens un iemarinē cūkgaļu uz 24 stundas vai vismaz uz nakti.

Notīra cidonijas, pievieno sidru, garšvielas, ābolu sulu un cukuru, un vāra līdz cidonijas gatavs un šķidrums noreducēts par 1/3.

Uz karstas pannas apcep sagrieztu fenheli, pievieno sāli, turpina karamelizēt, pievieno cūkgaļas fileju un turpina sautēt ar vāku 15-20 min. Pievieno virziņķāpostus un nedaudz šķidruma no cidoniju mērces.

Kārto uz šķīvja fenheli ar virziņiem, sagriež un pārliek cūkgaļu, pārlej ar cidoniju mērci.

Video

Foto: kā Gatavo 3 komanda izskatās aiz kadra

Meksikas garšas! Tako ar dažādām salsām un vistu

Meksikas garšas! Tako ar dažādām salsām un vistu

Kad ārā ir tik karsti cik Meksikā, ir jāēd tako, un Linda no ”Gatavo 3” ir sagatavojusi tam recepti. Šis ēdiens būs lielisks ne tikai paša vēderam, bet arī atsvaidzinās tavu cienasta piedāvājumu viesiem ballītē.

Tele2 “Gudro māju” apskata un novērtē interjera dizainere Santa Meikulāne

Tele2 “Gudro māju” apskata un novērtē interjera dizainere Santa Meikulāne

Ik nedēļu Tele2 ”Gudrajā mājā” viesojas kāda savā profesijā panākumus guvusi persona. Šoreiz meža biezoknī Gustavu Terzenu apciemoja interjera dizainere, ”Amerikas Arhitektūras balvas 2017″ ieguvēja Santa Meikulāne. Dizainere uzskata, ka tehnoloģijas palīdz ērtāk apieties ar dažādām lietām, tāpēc labprāt apskatīja ”Gudro māju”, lai redzētu, ko no piedāvātajām funkcijām vēlētos iegādāties savai mājvietai.

Lasi vēl