Komentāri

Šīs nedēļas “Gatavo 3″raidījums ir par un ap cidonijām. Uģis Veits pagatavos gardumgardu cūkgaļa cidoniju – ābolu sidra mērcē.

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas filejas
  • 2 gab. fenheļa
  • 500 g cidonijas
  • 150 g virziņkāposta
  • 200 ml sidra
  • 200 ml ābolu sulas
  • 100 g cukura

Garšvielas: Anīss, koriandrs, krustnagliņas, sāls, pipari.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pagatavošana

Sagatavo sālsūdens maisījumu 50 gramu sāls uz 1 litru ūdens un iemarinē cūkgaļu uz 24 stundas vai vismaz uz nakti.

Notīra cidonijas, pievieno sidru, garšvielas, ābolu sulu un cukuru, un vāra līdz cidonijas gatavs un šķidrums noreducēts par 1/3.

Uz karstas pannas apcep sagrieztu fenheli, pievieno sāli, turpina karamelizēt, pievieno cūkgaļas fileju un turpina sautēt ar vāku 15-20 min. Pievieno virziņķāpostus un nedaudz šķidruma no cidoniju mērces.

Kārto uz šķīvja fenheli ar virziņiem, sagriež un pārliek cūkgaļu, pārlej ar cidoniju mērci.

Video

Foto: kā Gatavo 3 komanda izskatās aiz kadra

Elegants glamūrs un stilīgs roks! Kā “X Faktora” talanti Edgars Kreilis un Aivo Oskis veidoja savu skatuves tēlu?

Elegants glamūrs un stilīgs roks! Kā "X Faktora" talanti Edgars Kreilis un Aivo Oskis veidoja savu skatuves tēlu?

Pasaules slavenajā mūzikas šovā “X Faktors” sevi spilgti pieteikuši vairums Latvijas dziedošo talantu. Kāpt uz skatuves, visnotaļ, palīdz ne vien draugu un ģimenes atbalsts, bet arī drosme un pārliecība – šajā jautājumā dziedātājiem atbalstu sniedz iepirkšanās centrs “Domina Shopping”, kā arī stiliste un modes dizainere Indra Salceviča.

Lasi vēl