Tu būsi sajūsmā! Apkopotas buljona labās īpašības

1 komentārs
Tu būsi sajūsmā! Apkopotas buljona labās īpašības

Rudens ir ne tikai modes apģērbu mēnesis, bet arī stilīgo karsto dzērienu mēnesis. Aiz loga termometra stabiņš vairs nesniedzas līdz +10 grādiem un, stāvot pieturā, ilgojamies pēc mājām, siltās gultas un istabas. Šim laikam piemērotākais dzēriens ir buljons. 

Kas gan varētu būt labāks par pašas gatavotu karsto buljonu, ko varam baudīt ar pašceptajiem speķa pīrādziņiem. Buljons ne tikai palīdz tev sasildīties un apmierināt valdonīgās garšas kārpiņas, bet tas spēj uzlabot tavu ārējo izskatu, jo no kauliem vārītā buljonā atrodas kolagēns, kas var uzlabot ādas stāvokli. Kaulos vārīts buljons spēj arī uzlabot imunitāti, aizsargāt tavas locītavas un palīdzēt tev ātrāk iemigt. Buljons, iespējams, var uzlabot arī tavu matu un nagu stingrību un izturību. Kādas ir buljona lieliskās īpašības un kāpēc to vajadzētu dzert, skaties pievienotajā fotogalerijā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Foto

TOP komentāri

  • Beāte
    0 0 0

    Beāte

    Paldies, tieši domāju, kas rudenī varētu noderēt izņemot tradišonal karsto saldo dzērienu! Paaaaaldies :)))))))) Buljons rullē!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl