Spinātu un lēcu zupa – ideāla un ātri pagatavojama

Komentāri

Spinātu un lēcu zupa ir pavisam vienkārša un reizē ļoti ”godīga” zupa – tajā ir viss, ko cilvēkam nepieciešams uzņemt vienā kārtīgā maltītē.

Sastāvdaļas:

300 g zaļo lēcu, 200 g spinātu, 1 liels sīpols, 5 daiviņas ķiploku, 1 tomāts, 1 tējkarote kumina, 2 ēdamkarotes sojas mērces, 200 ml kokosriekstu piena, 1 l ūdens, 1 labs buljona kubiņš, 1 ēdamkarote brūnā cukura, 1 tējkarote sāls, eļļa cepšanai.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Dekorācijai:

Liela bunte pētersīļu, 70 g Parmas tipa cietā siera.

Pagatavošana:

Sagriež sīpolu nelielos gabaliņos un cep uz lēnas uguns, kamēr tas kļūst caurspīdīgs, pievieno kuminu. Pacep vēl 2 minūtes, līdz garšvielas kļūst aromātiskas. Pievieno ūdeni, uzvāra un pieber lēcas, vāra 15 minūtes. Pievieno spinātus, sakapātus ķiplokus, sīki sagrieztu tomātu, kokosriekstu pienu, sojas mērci, buljonu, sāli, cukuru. Pavāra vēl 10 minūtes. Ja lēcas mīkstas, tad noregulē garšu, pievienojot sāli, cukuru vai vēl tomātu, vai ko citu skābumam. Pasniedz, pārrīvētu ar Parmas tipa cieto sieru un lielu sauju pētersīļu vai koriandra.

Meksikas garšas! Tako ar dažādām salsām un vistu

Meksikas garšas! Tako ar dažādām salsām un vistu

Kad ārā ir tik karsti cik Meksikā, ir jāēd tako, un Linda no ”Gatavo 3” ir sagatavojusi tam recepti. Šis ēdiens būs lielisks ne tikai paša vēderam, bet arī atsvaidzinās tavu cienasta piedāvājumu viesiem ballītē.

Tele2 “Gudro māju” apskata un novērtē interjera dizainere Santa Meikulāne

Tele2 “Gudro māju” apskata un novērtē interjera dizainere Santa Meikulāne

Ik nedēļu Tele2 ”Gudrajā mājā” viesojas kāda savā profesijā panākumus guvusi persona. Šoreiz meža biezoknī Gustavu Terzenu apciemoja interjera dizainere, ”Amerikas Arhitektūras balvas 2017″ ieguvēja Santa Meikulāne. Dizainere uzskata, ka tehnoloģijas palīdz ērtāk apieties ar dažādām lietām, tāpēc labprāt apskatīja ”Gudro māju”, lai redzētu, ko no piedāvātajām funkcijām vēlētos iegādāties savai mājvietai.

Lasi vēl