Spinātu un lēcu zupa – ideāla un ātri pagatavojama

Komentāri

Spinātu un lēcu zupa ir pavisam vienkārša un reizē ļoti ”godīga” zupa – tajā ir viss, ko cilvēkam nepieciešams uzņemt vienā kārtīgā maltītē.

Sastāvdaļas:

300 g zaļo lēcu, 200 g spinātu, 1 liels sīpols, 5 daiviņas ķiploku, 1 tomāts, 1 tējkarote kumina, 2 ēdamkarotes sojas mērces, 200 ml kokosriekstu piena, 1 l ūdens, 1 labs buljona kubiņš, 1 ēdamkarote brūnā cukura, 1 tējkarote sāls, eļļa cepšanai.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Dekorācijai:

Liela bunte pētersīļu, 70 g Parmas tipa cietā siera.

Pagatavošana:

Sagriež sīpolu nelielos gabaliņos un cep uz lēnas uguns, kamēr tas kļūst caurspīdīgs, pievieno kuminu. Pacep vēl 2 minūtes, līdz garšvielas kļūst aromātiskas. Pievieno ūdeni, uzvāra un pieber lēcas, vāra 15 minūtes. Pievieno spinātus, sakapātus ķiplokus, sīki sagrieztu tomātu, kokosriekstu pienu, sojas mērci, buljonu, sāli, cukuru. Pavāra vēl 10 minūtes. Ja lēcas mīkstas, tad noregulē garšu, pievienojot sāli, cukuru vai vēl tomātu, vai ko citu skābumam. Pasniedz, pārrīvētu ar Parmas tipa cieto sieru un lielu sauju pētersīļu vai koriandra.

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl