Slaida nedēļas laikā, tas ir iespējams!

Komentāri
Slaida nedēļas laikā, tas ir iespējams!

Atlikusi viena nedēļa līdz svarīgam pasākumam, randiņam, ballītei vai ceļojumam, kā lai izskatos slaidāka? Neuztraucies! Šie ieteikumi ātri vien tev liks justies un izskatīties slaidākai.

Nedēļu pirms lielā pasākuma sievietes parasti bez liekas domāšanas piespriež sev stingrāko un mokošāko diētu. Tiesa gan, rezultāts ir efektīvs vien uz mazu brīdi. Tauciņi pēc laika atgriežas. Dubultā. Ievēro gudrus ēšanas paradumus!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Uzkod fenheļa sēklas

Tās atslābina gremošanas trakta muskuļus, tādējādi novēršot vēdera uzpūšanos.

Foto: Flickr

Fenheļa sēklas / Foto: Flickr

Atsakies no cukura

Zarnās dzīvojošās baktērijas, kas rada gāzes, barojas ar cukuriem, tāpēc nedod tām ēst – atbrīvo sevi no diskomforta sajūtas un apaļīga vēdera.

Ūdens, ūdens, ūdens!

Ja nedzer pietiekami daudz ūdens, organisms aiztur uzņemto šķidrumu, un tas liek tev izskatīties smagākai. Ūdens pacels tevi spārnos, jo izskalo gremošanas traktu, atbrīvo no aizcietējumiem un novērš vēdera uzpūšanos.

Esi uzticīga svaigumam

Pusfabrikāti un dažādu ēstuvju ēdieni parasti satur daudz cukura un sodas, kas veicina lieka šķidruma uzkrāšanos. Turklāt tavs ķermenis ļoti ātri pārstrādā rafinētus ogļhidrātus un pārlieku apstrādātus produktus, tāpēc šādi ēdieni nesniedz sātu, un tu sāc ēst vēl vairāk. Tā vietā izvēlies augļus, dārzeņus, pilngraudu produktus un liesu gaļu.

Izvēlies pareizos produktus

Tādi krustziežu dzimtas dārzeņi kā brokoļi, ziedkāposti, dārza kāposti un Briseles kāposti ir superveselīgi, toties tie satur rafinozi, kas veicina vēdera uzpūšanos. Ja vēlies iegūt slaidāku augumu nedēļas laikā, atsakies no šiem dārzeņiem, aizvietojot tos ar tomātiem, papriku un gurķiem. Bet, ja ļoti gribas lapainu dārzeni, atļaujies krokainos kale lapu kāpostus. Rafinoze ir arī pupiņās, tāpēc neēd arī tās. Ja tomēr tavas diētas galvenā sastāvdaļa ir pupiņas, pērc tās sausas un pirms gatavošanas visu nakti mērcē ūdenī, tā padarot rafinozi vieglāk sagremojamu.

Lasi vēl