Šie dārzeņi jāēd termiski apstrādāti! Uzzini, kāpēc!

Komentāri

2. Tomāti

2/6

Spināti

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Šis zaļais lapu dārzenis satur vienkārši fantastisku minerālvielu daudzumu: kalciju, dzelzi, magniju, beta-karotīnu, luteīnu un daudz antioksidantu. Termiskā apstrāde ļauj mūsu organismam šīs vielas uzņemt labāk. Piemēram, kalcija asimilācija pēc spinātu termiskās apstrādes palielinās 3 reizes. Tā­pēc pievienojiet spinātus pīrāgu pildījumiem, sautējumiem, zupām. Ja vēlaties izmantot salātiem, tad aplejiet tos ar verdošu ūdeni un paturiet tajā apmēram minūti.

2. Tomāti

2/6
Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Lasi vēl