Saldi! Kristaps Rasims līgavai gatavo šokolādes lavu

1 komentārs

Aktieris Kristaps Rasims atgādina, ka mīlestība zināmā mērā  ”iet caur vēderu.” Tādēļ savu līgavu Baibu Kristaps kopā ar abiem bērniem ir nolēmis pārsteigt ar kaut ko ļoti garšīgu un aicinājis talkā restorāna ”Makarons” šefpavāru Ivaru Zabriko, kurš palīdzēs Kristapam pagatavot šokolādes lavu.

Šokolādes lava sastāv no divām daļām – no siltas šokolādes un no sakultām olām, miltiem un cukura.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Sastāvdaļas:

  • 4 olas;
  • 80 g miltu;
  • 15 g cukura;
  • šokolāde;
  • sviests.

Pagatavošana

Sakuļ olas, miltus, cukuru un samaisa ar izkausēto šokolādi un sviestu. Jāmaisa viss ir veikli, lai nesarauj kunkuļos. Formiņas iesmērē ar sviestu, iepilda tajās iegūto masu un ieliek uz pusstundu saldētavā. Cep 15 minūtes. Ja pareizā laikā izņem formiņas no cepeškrāsns, tad garoziņa ir kā kēksam, bet iekšpusē vēl ir mīksta šokolāde.

Foto

Izrādās, Kristaps ir ne tikai talantīgs aktieris un  dziedātājs, bet arī kulinārs, jo atklāj, kā cepis šokolādes kūku no 90% tumšās šokolādes. Šobrīd Kristapam ar viņa līgavu un bērnu mammu Baibu  esot sācies, kā Kristaps saka ”interesants process”, jo viņš ir sācis dzert kafiju, bet Baiba – ēst desertus. Kopā ar bērniem Kristaps izveido mammai no garšīgā plastilīna arī ziedus. Kristaps uzskata, ka nav labākas dāvanas, kā pārsteigt mīļoto ar paša pagatavotu desertu un pašu rokām “audzētām” puķēm.

 Video

 

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Ienāc ar sociālo tīklu profilu vai ievadi savu vārdu

Esi pieklājīgs savos izteicienos. Viedokli argumentē. Raksti tikai tādu komentāru, kas pauž tavu viedokli vai ir noderīgs citiem portāla lietotājiem. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem komentēšanas iespēja liegta.

Lasi vēl