Receptes no Spānijas. Ātri, viegli un garšīgi

Komentāri

2. Kataloņu spināti

2/6
Foto: Flickr.com/Laurel F

Foto: Flickr.com/Laurel F

Sakultas olas ar sēnēm

6 porcijas
Sagatavošana: 10 minūtes
Cepšana: 15 minūtes

  • 250 g dažādu sagrieztu sēņu
  •  1 ēdamkarote svaigu vai saldētu zirnīšu
  • 2 lielas, viegli sakultas olas
  • Sauja mazu šalotes vai pērļu sīpoliņu
  • Nedaudz sasmalcinātu pētersīļu
  • Olīveļļa
  • Sāls, pipari

1. Lielāko daļu sīpoliņu cep pusēdamkarotē sakarsētas eļļas, līdz tie mīksti un karamelizējušies (apmēram 7 minūtes). Pielej vēl eļļu, pievieno sēnes, apmaisot cep 5 minūtes.

2. Pārkaisa sāli, pieliek sasmalcinātus pārējos sīpoliņus un zirnīšus, maisot cep aptuveni 2 minūtes. Pārlej olas un noņem no uguns.

3. Ar lāpstiņu uzmanīgi apgroza, līdz olas viegli sarecē. Iemaisa pētersīļus un liek servējamā traukā, pasniedz ar maizi vai krekeriem.

2. Kataloņu spināti

2/6
Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Lasi vēl