Pufīgās ābolu-banānu pankūciņas

Komentāri
Pufīgās ābolu-banānu pankūciņas

Ja arī tev mājās ir daudz ābolu, kurus nezini, kur izmantot, iepriecini sevi un mīļos, sākot rītu ar gardām ābolu un banānu pankūciņām. Uzmanību! Šī recepte izraisa atkarību!

Sastāvdaļas

  • 2 banāni
  • 2 āboli
  • 2 olas
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 250 g kefīra
  • 400 g miltu (kviešu)
  • 1 ēdamkarote cepamais pulveris
  • kanēlis

Pagatavošana

  1. Sajauc olas ar cukuru.
  2. Pakāpeniski pievieno miltus un kefīru, lai nerastos kunkuļi.
  3. Pievieno cepamo pulveri.
  4. Jauc mīklu, līdz tā ir staipīga.
  5. Uz sakarsētas pannas uzklāj mazas pankūciņas.
  6. Pa virsu klāj ābolu un banānu gabaliņus.
  7. Pārkaisa kanēli un cukuriņu.
  8. Cep uz lēnas uguns no abām pusēm.

Foto: vai nav kārdinoši?

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Lasi vēl