Komentāri
Pildīti kartupeļi ar teļa gaļu, itāliešu garšvielām un trīs sieriem
Publicitātes foto

Sastāvdaļas

  • Teļa gaļa 500gr
  • Kartupeļi 1kg
  • Sīpols 1gb
  • ķiploks 3-4 daiviņas
  • Parmezāns 50gr
  • Mocarella 250gr
  • Rikota 100gr
  • Laims 1gb

Garšvielas

Fenheļa sēklas, saldā paprika, kūpināta paprika, svaiga(vai sausa) salvija, oregano, melnie pipari, kajenas pipari, timiāns(svaigs vai sauss), svaigs pētersīlis, sāls, pipars

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pagatavošana

  1. Uzkarsē krāsnī uz 180-200C, nomazgā kartupeļus un sadur mizā dažus caurumus ar smalku nazi vai zobu bakstāmo. Liek kartupeļus krāsnī cepties aptuveni 1h un 20 min.
  2. Kamēr kartupeļi cepas, samaļ piestā garšvielas un sakapā zaļumus. Uz sakarsētas pannas apbrūnina malto gaļu, pievieno sāli un beigās pievieno garšvielas. Sajauc kopā rikotas sieru un rīvētu cieto sieru un iemaisa gaļā. Pierīvē laima miziņu.
  3. Kad kartupeļi gatavi, pārgriež tos uz pusēm, ar karoti izņem gatavo mīkstumu atstājot pus centimetru biezu kārtiņu mizā. Sajauc gatavo gaļu ar kartupeļiem, kārto atpakaļ mizās, pārklāj ar mocarellas sieru un liek atpakaļ krāsnī apbrūnināt uz 20min.

Foto:  “Gatavo 3” piektās sezonas starts

Mārtiņš Kaija atklāj, kā mīlestību padarīt mūžīgu

Mārtiņš Kaija atklāj, kā mīlestību padarīt mūžīgu 3

Tetovējumam ne vienmēr jābūt ar dziļu jēgu – pietiek ar to, ka tas labi izskatās uz ādas – , tomēr visai bieži tetovējumi ir cieši saistīti ar mīlestību – kur nu vēl labāku veidu, kā padarīt to mūžīgu un vienmēr paturēt pie sevis! Tetovēšanas mākslinieks Mārtiņš Kaija neatbalsta tikai vienam otra vārda iemūžināšanu uz ādas – kāpēc gan, ja viens tetovējums var izteikt pat tūkstošiem vārdu.

Lasi vēl