Paulas Freimanes svētku recepte: Lieldienās cel galdā gardu burkānkūku

0 Komentāru
Paulas Freimanes svētku recepte: Lieldienās cel galdā gardu burkānkūku
INSTAGRAM

Lieldienas teju ikvienam asociējas ar pūpoliem, olām, cālīšiem, Lieldienu zaķi un līdz ar to arī burkāniem. Fitnesa trenere Paula Freimane sociālajos tīklos publisko gardas svētku kūkas recepti!

Fitnesa guru Paula Freimane nereti sociālajos tīklos publisko dažādas veselīga un ātri pagatavojama ēdiena receptes. Šoreiz skaistule izlēma iepriecināt atbalstītājus ar Lieldienu burkānkūkas recepti!

Lai pagatavotu kūku nepieciešams – cepamais pulveris, rīsu milti, apelsīna miziņa, stēvija, burkāni, valrieksti, grieķu jogurts un siers ”Philadelphia”.

Fitnesa skaistulīte Paula Freimane publisko veselīgas, ātri pagatavojamas picas recepti


Video: fitnesa skaistulīte Paula Freimane vingro kopā ar sunīti

150 gramus rīsu miltu samaisa kopā ar vienu ēdamkaroti cepamā pulvera.

Citā traukā kopā sakuļ četras olas un 15 gramus stēvijas. Kulšanas procesam jāaizņem 3-4 minūtes.

Olām pievieno miltu maisījumu un lēni, bet kārtīgi samaisa, līdz veidojas viendabīga masa.

Samaisītajai masai pievieno 300 gramus rīvētu burkānu, visu kopā samaisa.

Mīklai pievieno 150 gramus valriekstus un masu liek iesmērētā cepamformā.

Kūkai ir jācepas 180 grādos – divdesmit piecas minūtes.

Kamēr cepas kūkas pamatne, jāķeras klāt pildījumam. Tam nepieciešams kopā samaisīt 200 gramus siera ”Philadelphia light” un 300 gramus grieķu jogurtu.

Jāpierīvē apelsīna miziņa, jāpievieno 10 gramus stēvijas un visu kārtīgi jāsamaisa kopā.

Izcepto kūku var vienkārši apsmērēt ar pildījumu vai sagriezt vairākos apļos un pa vidu sasmērēt siera masu.

Tālāk atliek pašu kūku noklāt ar pildījumu un pēc vēlēšanās izdekorēt, lai vēl vairāk noskaņotos Lieldienām.

Foto: Pēteris Rumpis no visiem rakursiem izrāda mīļotās Paulas Freimanes pēcpusi

0 Komentāru