Pašgatavots muslis – garšīgāks un kvalitatīvāks

1 komentārs

Ir rudens, tāpēc pastiprināti jāuzņem vitamīni, lai sagatavotos ziemai. Raidījums LNT Brokastis viesojās pie Tīnas Zariņas, Get Smart Cafe pavāres, lai kopā pagatavotu musli, kas ir būtiska enerģijas deva katram rītam.

Sastāvdaļas

  • auzu pārslas
  • melnā šokolāde
  • sēklas
  • rozīnes
  • žāvētas plūmes
  • mandeles
  • svaigas ogas (dzērvenes), var zemenes, mellenes
  • piens vai jogurts

Pagatavošana

Auzu pārslas sajauc sviestā un medū, un liek cepeškrāsnī 20 minūtes. Ik pa laikam apmaisa, lai nepiedeg. Tad sajauc ar visām sastāvdaļām, kas tik iet pie sirds. Rudens sezonā ar svaigām ogām ir pašvaki, bet īpaši aktuālas ir dzērvenītes. Visam pārlej pa virsu pienu vai jogurtu. Lai labi garšo!

Video: kā pagatavot musli mājas apstākļos

Foto: ņam, cik garšīgi!

TOP komentāri

  • Velta Kociņa
    +1 +1 0

    Velta Kociņa

    Es lieku pārslas ,valriekstus,vīnogas karoti medus un pārleju ar kefīru !Labu apetīti !

Pievienot komentāru

Ienāc ar sociālo tīklu profilu vai ievadi savu vārdu

Esi pieklājīgs savos izteicienos. Viedokli argumentē. Raksti tikai tādu komentāru, kas pauž tavu viedokli vai ir noderīgs citiem portāla lietotājiem. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem komentēšanas iespēja liegta.

Lasi vēl