Pagatavo pīlādžu čatniju kopā ar Gatavo 3 meitenēm

Komentāri
Pagatavo pīlādžu čatniju kopā ar Gatavo 3 meitenēm

Gatavo 3 mežā svētdienas raidījumā meitenes priecē ar dažādiem ēdieniem, kas gatavoti no pīlādžiem. Vai esi kādreiz izmēģinājusi pīlādžu čatniju?

Sastāvdaļas

  • 600 g pīlādžogu
  • 1 sīpols, smalki sagriezts
  • 3 daiviņas ķiploku
  • 1 ābols, sagriezts mazos gabaliņos
  • 6–8 lielas sulīgas plūmes, sagrieztas nelielos gabaliņos
  • 2 tējkarotes rīvēta ingvera
  • 175 g brūnā cukura
  • 3 ēdamkarotes gaiša etiķa (baltvīna)

Pagatavošana

  1. Nedaudz apcep sīpolus un ķiplokus, tad pieber pīlādžogas, pievieno plūmes un ābolus un pārlej ar ūdeni. Sautē 30 minūtes.
  2. Pievieno ingveru, cukuru, etiķi un sautē ~ 20–30 minūtes, līdz masa paliek bieza. Tad noregulē garšu, pievienojot sāli vai vēl cukuru vai etiķi.
Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Lasi vēl