Komentāri
Pagatavo īsti rudenīgas pusdienas! Kartupeļu “sivēniņi”
Foto; freeimages.com

Iestājoties aukstākam laikam, parasti pusdienās gribas kaut ko stiprāku un sātīgāku nekā veselīgie, mazkaloriju lapu salāti. Cel galdā “vien maz cuciņ” un, tikko kā vecmāmiņas dārzā noraktos, kartupelīšus. 

Sastāvdaļas: 

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • 500 g cūkgaļas;
  • 1,5 kg vārītu kartupeļu;
  • 2 olas;
  • 1 glāze skābā krējuma;
  • 3/4 glāzes piena;
  • 3 ēdamk. miltu vai mannas;
  • 1 ēdamk.sviesta:
  • sāls.

Pagatavošana

Gaļu sagriež gabaliņos un apcep taukvielās gandrīz gatavu. No vārītiem kartupeļiem, piena, daļas krējuma, miltiem, sāls un vienas olas pagatavo biezeni. Gaļas gabaliņus aplipini ar biezeni, apzied ar sakultu olu, apviļā miltos, liec ietaukotā cepešpannā un cep cepeškrāsnī ( 180 grādos). Gatavus pasniedz ar krējumu.

Lasi vēl