Komentāri
Pagatavo īsti rudenīgas pusdienas! Kartupeļu “sivēniņi”
Foto; freeimages.com

Iestājoties aukstākam laikam, parasti pusdienās gribas kaut ko stiprāku un sātīgāku nekā veselīgie, mazkaloriju lapu salāti. Cel galdā “vien maz cuciņ” un, tikko kā vecmāmiņas dārzā noraktos, kartupelīšus. 

Sastāvdaļas: 

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • 500 g cūkgaļas;
  • 1,5 kg vārītu kartupeļu;
  • 2 olas;
  • 1 glāze skābā krējuma;
  • 3/4 glāzes piena;
  • 3 ēdamk. miltu vai mannas;
  • 1 ēdamk.sviesta:
  • sāls.

Pagatavošana

Gaļu sagriež gabaliņos un apcep taukvielās gandrīz gatavu. No vārītiem kartupeļiem, piena, daļas krējuma, miltiem, sāls un vienas olas pagatavo biezeni. Gaļas gabaliņus aplipini ar biezeni, apzied ar sakultu olu, apviļā miltos, liec ietaukotā cepešpannā un cep cepeškrāsnī ( 180 grādos). Gatavus pasniedz ar krējumu.

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl