Ņam! Itāļu brusketa ar olīvu tapenādi, tomātiem un baziliku

Komentāri

2. Pagatavošana

2/3

Sastāvdaļas

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

  • viena svaiga itāļu čabata, sagriezta šķēlēs
  • olīvu tapenāde (recepte tālāk)
  • 6 vidēji sarkanie tomāti
  • podiņš svaiga bazilika
  • mīkstais fetas siers
  • 5 ēdamkarotes labas olīveļļas
  • 1 ēdamkarote svaigas citrona sulas
  • rupjais sāls, svaigi malti melnie pipari
Olīvu tapenādei
  • 180 g melno olīvu bez kauliņiem
  • 180 g zaļo olīvu bez kauliņiem
  • 60 g saulē kaltētu tomātu eļļā
  • 1 ķiploka daiva
  • 1 anšova fileja
  • 1 ēdamkarote svaigu bazilika lapiņu
  • 1 ēdamkarote svaigu pētersīļa lapu
  • 50 ml labas olīveļļas

2. Pagatavošana

2/3
Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Lasi vēl