Mmm, kas par cepumiem! Annas Pannas slepenā dateļu našķu recepte

0 Komentāru
Mmm, kas par cepumiem! Annas Pannas slepenā dateļu našķu recepte
Foto no privātā arhīva

Šo mācēs pagatavot pat pilnīgi neprašas! Anna Panna ir šim svētdienas rītam ir sagatavojusi gardu recepti!

Ja vēlies kādu našķi, tad pie sirds noteikti ies dateļu cepumi. Kā tos pagatavot? Pavisam vienkārši!

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 75 g sviests
  • 100 g cukurs
  • 125 g milti
  • 1 šķipsna sāls
  • 1/3 tējk. soda
  • 50 g pistācijas
  • 100 g dateles

Pagatavošana

Bļodā liec istabas temperatūras sviestu un cukuru. Izmantojot mikseri puto līdz izveidojas krēmīga masa. Pievieno olu un turpini putot. Pievieno miltus, sodu un sāli un iekul izmantojot lēnāko ātrumu.

Dateles un pistācijas sakapā smalkākos gabaliņos. 2/3 iemaisi mīklā, pārējo atstāj dekorēšanai.

Mīklu pārklāj ar pārtikas plēvi un liec ledusskapī nostāvēties uz 1-2 h.

Krāsni sakarsē 175 grādus karstu. 2 cepamās pannas noklāj ar cepamo papīru. Mīklu ar karoti vai pirkstiem sadali 12 bumbiņās un liec ar atstarpēm uz papīra.

Cep krāsnī 8-12 minūtes.

Foto

0 Komentāru