Komentāri
Mīkstu, mutē kūstošu un ”bezgaļas” pīrādziņu receptes gardiem Līgo svētkiem
Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā notiek 46.latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu gadatirgus. (Ieva Lūka / LETA)

Līgo svētki nav iedomājami bez krāšņi klāta svētku galda, kurā pīrāgi ir tikpat neatņemama mielasta sastāvdaļa kā tradicionālais Jāņu siers un alus. Turklāt pīrādziņi parasti garšo gan lieliem, gan maziem ēdājiem. Bloga ”Lindas Virtuve” autore Linda Tellgrēna piedāvā trīs dažādu pīrādziņu receptes, lai iepriecinātu ne tikai savas, bet arī pārējo līgotāju garšas kārpiņas.

1. Mammas speķa pīrādziņi

1/4
Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pavisam vienkārša recepte gardām maizītēm, kas būs pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem to krāsas dēļ. Un tie, kuriem bietes negaršo, nesatraucieties, jo bietes receptē galvenokārt pilda krāsošanas funkciju un to garša maizītēs teju nav jūtama.

Lasi vēl