Medus un sinepju ļuļa kebabi

Komentāri

Gatavo 3 Mežā ceturtajā epizodē meitenes pagatavoja trīs burvīgus ēdienus, izmantojot medu. Linda izaicināja sevi un pagatavoja medus un sinepju ļuļa kebabus. Vēlies izmēģināt šo recepti? Seko norādēm!

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas jēra gaļas
  • ½ tējkarotes malta kumīna
  • ½ tējkarotes malta koriandra
  • 1 ēdamkarote sakapātas kinzas (pēc izvēles)
  • 2 ēdamkarotes angļu sinepju
  • 1 ēdamkarote medus
  • ½ apelsīna
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 sarkanais sīpols

Pagatavošana

  1. Sīpolu, ķiplokus un kinzu smalki sakapā.
  2. Maltajai gaļai pievieno sakapātās sastāvdaļas, medu, sinepes, kumīnu, koriandru, miziņu un sulu no ½ apelsīna.
  3. Masu kārtīgi samīca, ļaujot sajaukties visām sastāvdaļām.
  4. Gaļu novieto uz 20 minūtēm ledusskapī, lai to būtu vieglāk veidot.
  5. Uz koka irbulīšiem no iegūtās masas veido garenas desiņas.
  6. Liek līdz 185ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī vai uz grila un cep ~ 10–15 minūtes, līdz kebabi kļuvuši zeltaini.
  7. Pasniedz kopā ar lavašu un svaigiem salātiem.

Video:

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl