Komentāri
Lieliska uzkoda svētku galdam – gaļas bumbiņas ar mocarellu
Foto no privātā arhīva

Linda Vilmansone Gaļas bumbiņas ar mocarellu.

Sastāvdaļas

  • 600 g tītara maltās gaļas
  • 200 g mocarellas mazās bumbiņas
  • 100 g rikotas siera
  • 2 ķiploku daiviņas
  • ½ tējkarote kumīna
  • 1 tējkarote timiāna
  • 1 tējkarote majorāna
  • 1 čili pipars
  • 1 sarkanais sīpols
  • 400 g konservēti tomāti
  • 100 ml saldā krējuma
  • 100 g cietā siera

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē uz 200 grādiem. Gaļu sajauc ar smalki sakapātiem ķiplokiem, kumīnu, timiānu, majorānu un rikotas sieru, visu samīca viendabīgā masā.
  2. Ar mitrām rokām veido bumbiņas, katras bumbas viducī liekot mocarellas siera bumbiņu.
  3. Bumbas kārto karstumizturīgā traukā, kamēr tas aizpildīts.
  4. Tomātus un 1 sarkano sīpolu sablenderē kopā ar čili un saldo krējumu. Sagatavoto masu pārlej gaļas bumbiņām un cep aptuveni  50 minūtes. Bumbas pasniedz karstas.

Foto

Video

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
Elegants glamūrs un stilīgs roks! Kā “X Faktora” talanti Edgars Kreilis un Aivo Oskis veidoja savu skatuves tēlu?

Elegants glamūrs un stilīgs roks! Kā "X Faktora" talanti Edgars Kreilis un Aivo Oskis veidoja savu skatuves tēlu?

Pasaules slavenajā mūzikas šovā “X Faktors” sevi spilgti pieteikuši vairums Latvijas dziedošo talantu. Kāpt uz skatuves, visnotaļ, palīdz ne vien draugu un ģimenes atbalsts, bet arī drosme un pārliecība – šajā jautājumā dziedātājiem atbalstu sniedz iepirkšanās centrs “Domina Shopping”, kā arī stiliste un modes dizainere Indra Salceviča.

Lasi vēl