Komentāri
Laiks likt lietā ziemas krājumus: gards melleņu pīrāgs piektdienas vakariņām
Foto: pexels.com

Ir sākusies ziema. Periods, kam čaklākās namamātes rūpīgi gatavojās visu vasaru un rudeni. Tagad savus darba augļus varam sākt baudīt. Šoreiz izmēģini pagatavot melleņu pīrāgu, izmantojot saldētavā esošās mellenes.

Sastāvdaļas:

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • 3 olas;
  • 1 gl miltu;
  • 1 gl cukura;
  • 400 g melleņu;
  • 1 ābols;
  • sviests.
Foto: visualhunt.com

Foto: visualhunt.com

Pagatavošana

Olas sakul ar cukuru, līdz veidojas putas. Iesijāt sakultajās olās miltus un kārtīgi izmaisīt. Ābolu nomizo un sgriez mazos gabaliņos. Mellenes,  neatkausējot nedaudz apvārti miltos un kopā ar sagriezto ābolu pievieno mīklai. Multivārāmo katlu iezied ar sviestu un izkaisi ar miltiem. Ielej tajā mīklu un cep 1 stundu cepšanas režīmā. Protams, var izmantot arī cepeškrāsni,

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl