Kūkas epopeja turpinās! Kristīne Deimone turpina apspriest Paulas Freimanes pavārgrāmatu

Pēc paziņojuma, ka Paulas Freimanes grāmatā ”Zelta sastāvdaļa” iekļautā liesā zemeņu un jogurta torte nav tik laba, kā varētu vēlēties skropstiņu meistare, divu dēlu mamma, dizainere Kristīne Deimone saņēma sabiedrības nopēlumu. Kristīne uzsver, ka viss ir tikai un vienīgi gaumes lieta.

Atpakaļ uz rakstu

14 komentāri

  • Katja
  • Kaspars Einišs
  • Ilze Sustere
  • Linda Rozentāle-Rožkova

    Linda Rozentāle-Rožkova

    Pirmo reizi dzirdu šādu SKANDALOZO personību... tagad katra žurka par tādu var kļūt, kādu aprejot🤔
  • Zane Kažociņa

    Zane Kažociņa

    Receptēm, manuprāt, ir nepilnības. Bet nejau visam rakstītajam ir jāseko vārds vārdā...
  • Andris Morics

    Andris Morics

    Nākamreiz uzraxtat, kas viņa ir, jo pēc tāda ģīmja es nepazīstu, bet liekas, ka viņa ir filmējusies šausmu filmās..
  • plastmasas skropstas

    plastmasas skropstas

    Laikam tas ar bārdu noaugušais vīrietītis vairs nepievērš uzmanību Puišei, ja šai atkal UDS? Pareizi, cik tad ilgi tāda var patikt, ja Rīgā tik daudz skaidtu meiteņu? Labāk puiše būtu spogulī ieskatījusies, pirms te liek savas bildes un baida mazus bērnus!
    • Bašķīrs

      Bašķīrs

      Vispār jau pieaugušam vīrietim izskats nav galvenā prioritāte. Bet šeit arī tā prātiņa nav. Un pēc tava teksta tev ar tā īpaši nav, ja vienīgais sievietes vērtēšanas kritērijs ir - skaistums.
  • Bon Sandija
  • Prāts
  • Zanda

    Zanda

    Trakums. 😂 Nu gan atraduši par ko dumpi taisit. 😂
    Es vienreiz arī taisīju vistu no Gordona Remzija receptēm. Nesanāca. Vajadzeja rakstīt Ineta un pasūdzēties. 😂

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!