Krāsas, ko ēd – kādas īpašības piemīt iecienītākā ēdiena krāsai?

Pievienot komentāru
Krāsas, ko ēd – kādas īpašības piemīt iecienītākā ēdiena krāsai?

Foto: Flickr

Kā ar krāsu terapijas palīdzību vairot enerģiju, nomierināt un dziedināt apziņu, ķermeni un dvēseli? Kā pareizi izvēlēties pārtiku daudzveidīgās krāsās, lai dziedinātu sevi? Krāsa ir viena no produkta pazīmēm, kas rada apetīti un stimulē siekalu izdalīšanos. Bieži izvēlas tieši to pārtikas produktu, kas nepieciešams, jo intuīcija pasaka priekšā īsto krāsu. Piemēram, apelsīnu ēd, lai uzmundrinātos, bet gaļu, lai atjaunotu enerģiju.

Foto: the_moment, Flickr

Foto: the_moment, Flickr

Produkti satur vērtīgas, organismam nepieciešamas vielas: vitamīnus un minerālvielas. Atsevišķu slimību gadījumos nepieciešams atturēties no zināmiem produktiem un pastiprināti lietot citus, kas tobrīd nepieciešami organismam.

Kādu krāsu izvēlēties?

Vienas vai otras krāsas trūkums uzturā var būt fiziskas, psihiskas vai garīgas neveselības iemesls, tādēļ vēlams atzīmēt, kādas krāsas produkti atrodas ledusskapī, lai varētu vieglāk spriest, kuras pietrūkst.