1 komentārs
Ko iesākt ar olām? Lieldienu vistiņas ņiprās Monikas gaumē
Sabīne Zvirbule/ Skaties.lv

Lai arī TV6 aprīļa meitenei Monikai Marijai Messingai ikdienā pastāvīgi nodoties gatavošanai sanācis tikai pēdējos divus gadus, virtuvē viņa rosās labprāt. Pēc portāla Skaties.lv aicinājuma skaistule dalās ar kādu pavisam vienkāršu, bet efektīgu Lieldienu recepti.

”Man visvairāk patīk gatavot zupas un gaļas ēdienus. Virtuvē neesmu profesionāle, bet cenšos, lai ir garšīgi.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Man paveicies, ka man ir tik foršs puisis, bieži gatavojam kopā, viņš taisa ko vienu, es ko citu. Ir dienas, kad gatavoju viņam, ir dienas, kad viņš gatavo man, tomēr visbiežāk to darām kopā.

Ja gribas ko īpašāku uztaisīt, receptes parasti prasu mammai vai vecmammai. Tā kā draugs ir liels gaļas mīļotājs, gandrīz vienmēr galdā ir gaļa. Es savukārt esmu liela zupu mīļotāja, tādēļ mājās gandrīz vienmēr ir kāda svaigi pagatavota zupa. Pavasarī un vasarā mums, protams, ļoti patīk izbraukt pie dabas uzcept šašliku vai desiņas,” savas attiecības ar kulināriju raksturo skaistule.

Iepazīsti jauno TV zvaigzni ar fotogrāfes ķērienu! Valšķīgā Monika Marija

Monikas īpašā Lieldienu recepte:

Monika Marija Messinga

Monika Marija Messinga
TV6 aprīļa meitene

”Mazajos sāļajos groziņos “sasēdina” zaļumos un dillēs apviļātas vārītas, notīrītas olas. Vistiņai acu vietā izmanto melnos ikrus, no vārītiem burkāniem izveido sekstes un knābjus. Asti var izgriezt no plāniem čipsiem vai no bietēm. Garšīgi!”

Foto: Lieldienu vistiņas un oliņas

Foto: daiļā Monika Marija

Foto: TV6 aprīļa meitene klipa filmēšanā

TOP komentāri

  • Sarmīte
    0 0 0

    Sarmīte

    Paldies par skaistajām Lieldienu bildēm, draugi. Katra oliņa ir unikāla!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl