1 komentārs
Ko iesākt ar olām? Lieldienu vistiņas ņiprās Monikas gaumē
Sabīne Zvirbule/ Skaties.lv

Lai arī TV6 aprīļa meitenei Monikai Marijai Messingai ikdienā pastāvīgi nodoties gatavošanai sanācis tikai pēdējos divus gadus, virtuvē viņa rosās labprāt. Pēc portāla Skaties.lv aicinājuma skaistule dalās ar kādu pavisam vienkāršu, bet efektīgu Lieldienu recepti.

”Man visvairāk patīk gatavot zupas un gaļas ēdienus. Virtuvē neesmu profesionāle, bet cenšos, lai ir garšīgi.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Man paveicies, ka man ir tik foršs puisis, bieži gatavojam kopā, viņš taisa ko vienu, es ko citu. Ir dienas, kad gatavoju viņam, ir dienas, kad viņš gatavo man, tomēr visbiežāk to darām kopā.

Ja gribas ko īpašāku uztaisīt, receptes parasti prasu mammai vai vecmammai. Tā kā draugs ir liels gaļas mīļotājs, gandrīz vienmēr galdā ir gaļa. Es savukārt esmu liela zupu mīļotāja, tādēļ mājās gandrīz vienmēr ir kāda svaigi pagatavota zupa. Pavasarī un vasarā mums, protams, ļoti patīk izbraukt pie dabas uzcept šašliku vai desiņas,” savas attiecības ar kulināriju raksturo skaistule.

Iepazīsti jauno TV zvaigzni ar fotogrāfes ķērienu! Valšķīgā Monika Marija

Monikas īpašā Lieldienu recepte:

Monika Marija Messinga

Monika Marija Messinga
TV6 aprīļa meitene

”Mazajos sāļajos groziņos “sasēdina” zaļumos un dillēs apviļātas vārītas, notīrītas olas. Vistiņai acu vietā izmanto melnos ikrus, no vārītiem burkāniem izveido sekstes un knābjus. Asti var izgriezt no plāniem čipsiem vai no bietēm. Garšīgi!”

Foto: Lieldienu vistiņas un oliņas

Foto: daiļā Monika Marija

Foto: TV6 aprīļa meitene klipa filmēšanā

TOP komentāri

  • Sarmīte
    0 0 0

    Sarmīte

    Paldies par skaistajām Lieldienu bildēm, draugi. Katra oliņa ir unikāla!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl