Ko gatavot no griķiem? Lieliskas receptes šefpavāra Zommera gaumē

Par īstu kulta produktu šajā pavasarī kļuvuši griķi. Produkts, kas zināms kā šķiedrvielu, olbaltumvielu, aminoskābju un ogļhidrātu avots, ir ļoti ātri pagatavojams un variācijas iespējamas visdažādākās. Receptes, pēc kurām gatavojot īpaši kļūdīties nav iespējams, atklāj pazīstamais šefpavārs Raimonds Zommers, kurš ar dažādiem padomiem neskopojas arī TV3 kulinārijas šovā ”Jampadracis virtuvē”.

Atpakaļ uz rakstu

6 komentāri

  • Kārlis Bergs

    Kārlis Bergs

    Un tad jau tonnàm iepirktais tualetes papīrs noderēs!
  • Valters Liepiņš

    Valters Liepiņš

    Visi lielie griķu pircēji varēs izpausties kārtīgi.😂😂
  • Madara Mālniece

    Madara Mālniece

    Rinalds Baumanis RinisLv Tu esi līdzīgs šitam 😄🙈
    • Rinalds Baumanis RinisLv

      Rinalds Baumanis RinisLv

      Madara Mālniece šo jau esmu kkur dzirdējis. 🤔 Bet nu neesmu gan. 😎
    • Madara Mālniece
  • Mamma

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!